• norriq.dk
  • norriq.com
  • norriq.be
  • norriq.de
  • norriq.nl

NORRIQ Belgium biedt vanaf nu ook Microsoft Office-trainingen aan, via een samenwerking met BestBuro

 

Trainingen zijn niet nieuw voor NORRIQ, want we bieden al sinds jaar en dag trainingen aan voor Dynamics NAV, CRM, Business Intelligence en Sharepoint binnen het implementatieproject bij onze klanten. Vanaf nu vervolledigen we dat aanbod met de meer traditionele Microsoft Office trainingen via onze partner BestBuro Business Academy. BestBuro garandeert een kwalitatieve opleiding met gecertificeerde trainers waarbij de nadruk gelegd wordt op een 100% praktische training. Op deze manier willen we onze klanten nog beter van dienst zijn, met een volledig aanbod aan trainingen. NORRIQ is erkend dienstverlener voor de pijler opleiding, een groot verschil wat betreft subsidiemogelijkheden.

Open kalender maar ook in-company trainingen op maat

Niet enkel open kalender trainingen, maar ook in-company trainingen op maat van de klant zijn vanaf nu mogelijk via NORRIQ. Alle opleidingen worden gegeven in een kleine groep door gecertifieerde lesgevers. Je krijgt er zelfs een maand after-service via e-mail bovenop!

Kennismakingsaanbod: volg een gratis opleiding!

Om deze nieuwe dienst te lanceren, bieden we onze klanten en prospecten de kans om gratis kennis te maken met de kwalitatieve opleidingen van BestBuro. Ons kennismakingsaanbod: volg een gratis training, en overtuig jezelf! We bieden hiervoor 4 interessante trainingen van een halve dag aan. Meer informatie over dit kennismakingsaanbod kan u terugvinden op onze site: www.norriq.be/events/training.

Interesse?

Geïnteresseerd in een uitdaging bij NORRIQ Belgium?
Stuur uw CV en motivatiebrief naar HRM@norriq.be of
contacteer onze HR-afdeling telefonisch op het nummer
+32 16 498 770.

Love your job

Ervaar de opwinding en het plezier van het werken in een snel evoluerende onderneming met focus op zakelijke toepassingen zoals ERP, CRM en BI.
Nog niet helemaal overtuigd? Waarom u voor NORRIQ zou kiezen? Onze pluspunten voor u op een rijtje!