• norriq.dk
  • norriq.com
  • norriq.be
  • norriq.de
  • norriq.nl

Drink-IT® - De oplossing voor de drankensector

Drink-IT®, gebaseerd op Microsoft® Dynamics NAV & CRM, is een geavanceerd, modulair softwarepakket voor producenten en distributeurs in de drankensector, zoals brouwerijen, wijnkelders, drankenproducenten, frisdrankproducenten, gespecialiseerde groothandelaars, enz. Met Drink-IT® integreert u al uw processen in één enkele, volledige bedrijfsbeheeroplossing en kunt u alle aspecten van uw bedrijf optimaliseren op een transparante manier.

Drink-IT® ERP biedt u het inzicht dat nodig is om geïnformeerde beslissingen te nemen op het vlak van productie- en kwaliteitsbeheer, logistiek, verkoop en promoties. U kunt de verschillende aspecten van deze sector die in de wetgeving zijn vastgelegd met het volste vertrouwen verwerken, van traceerbaarheid tot belastingen, en dat voor elk land waarin u vandaag actief bent of waarin u in de toekomst activiteiten wilt opstarten.

Drink-IT® CRM helpt uw verkopers om hun doelen te halen, ondersteunt uw technici bij een goede dienstverlening en evalueert de markt om een overzicht te creëren van uw merken en producten.

Drink-IT® BI geeft u een nauwkeurig beeld van uw organisatie, dankzij de analyses en rapporten die specifiek zijn afgestemd op de drankensector en die u naar wens kunt aanpassen.

Drink-IT® wordt up-to-date gehouden met de laatste releases van Microsoft. Het product is perfect compatibel met andere Microsoft-toepassingen waardoor het naadloos geïntegreerd kan worden in nagenoeg elke bestaande bedrijfsomgeving.

In 2011 werd Drink-IT® bekroond met de status “CfMD” (Gecertificeerd voor Microsoft Dynamics NAV) voor de Role Tailored Client. Dat betekent dat Drink-IT® voldoet aan de hoogste normen van Microsoft voor software ontwikkeld door partners. Naast de onafhankelijke softwaretests die Drink-IT® moest doorstaan, was een duidelijke focus en strategie van de Dynamics-partner van essentieel belang om deze certificering te behalen. In 2008 behaalde Drink-IT® reeds de status “CfMD” voor de Classic client (UI).

Help uw bedrijf groeien dankzij de nuttige inzichten van Drink-IT®, en overwin zo de unieke en specifieke uitdagingen van deze sector!

Drink-IT ERP Drink-IT CRM Drink-IT MES Drink-IT BI

 

Informatie

Meer informatie over onze oplossing voor de drankensector kan u vinden op www.drink-it.com.

 

 

case stories 

Drink-IT®         Download 

Drink-IT® Factsheet


Get connected 

voor vragen over Drink-IT®!

Wilt u ontdekken hoe Drink-IT® u kan helpen uw bedrijfsprocessen te optimaliseren?  Noteer hier uw gegevens en wij nemen contact met u op!