360°

360˚service, die uw onderneming vleugels geeft

Nieuwe mogelijkheden. Nieuwe uitdagingen. Nieuwe eisen – dag in, dag uit. Stilstaan is geen optie. In welke branche u ook actief bent, technologie speelt een doorslaggevende rol. Daarom heeft uw bedrijf een solide basis nodig om een dynamische onderneming te worden. Een onderneming die voortdurend in staat is om het beste te halen uit de mogelijkheden van de digitale revolutie. NORRIQ kan u daarbij helpen.

Als één van de grootste IT-dienstenleveranciers van Europa beschikken we over de kennis en ervaring om uw onderneming op een alomvattende manier te adviseren, klaar te stomen voor de toekomst en te optimaliseren. Onze 360˚-aanpak helpt u uw gegevens om te zetten in inzichten. We doen dit door uw onderneming, systemen en strategische processen samen te voegen in één gebruiksvriendelijk en transparant proces. Zo liggen buitengewone resultaten nog eenvoudiger binnen handbereik.

Klein of groot. Eenvoudig of ingewikkeld. We helpen u graag.

De 360° service van NORRIQ komt van pas, ongeacht of u één enkel ondernemingsgebied wilt optimaliseren, meerdere domeinen en processen op elkaar wilt afstemmen of uw volledige bedrijfsproces wilt herzien. Niets is te klein. Niets is te groot. Begin klein samen met NORRIQ en groei samen met ons. Of ga gewoon meteen voor groot als u daar behoefte aan hebt.

Neem contact met ons op

Dit krijgt u als u onze 360˚-service kiest

Hoe u ons ook inschakelt, wij leveren dat wat ons drijft: we helpen u om een dynamische en flexibele onderneming te worden.

Waarom voor NORRIQ en onze 360°-service kiezen?

Vereenvoudigde en snellere flow

Onze 360˚-competentie vergroot uw concurrentievermogen. Sterker nog, u staat voortaan in pole position.

Het komt er steeds vaker op neer om ingewikkelde processen uit het ERP-systeem te halen om ze dichter bij de gebruikers te krijgen via een gebruiksvriendelijke procesflow met CRM, e-commerce, intranet en BI. NORRIQ helpt u hiermee zodat u de vruchten ervan kan plukken

 

Kennis over de verschillende domeinen heen

Gaat u voor een partner die in maar één van de bovenstaande gebieden gespecialiseerd is? Dan krijgt u een statische oplossing die de ontwikkeling van uw onderneming niet kan volgen. Kiest u verschillende leveranciers voor verschillende producten en diensten, dan kost u dat extra geld, tijd en vaak ook stress.

Met NORRIQ krijgt u het beste van twee werelden: toegang tot een totaalleverancier met een grondige expertise van 360˚ oplossingen – met één aanspreekpunt voor alle aspecten.

Hebt u vragen over onze 360° service? Noteer hier uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!