Breng uw data tot leven met Power BI

Power BI transformeert de data van uw bedrijf in rijke visuals waarmee u zelf die info kan verzamelen en ordenen die voor u belangrijk is. Blijf op de hoogte van wat er in uw bedrijf gebeurt, spot trends en geef de groei van uw bedrijf een extra boost.

Visualiseer en analyseer. Gecentraliseerd op 1 plaats. In minder dan 5 minuten kan je zelf aan de slag met gepersonaliseerde dashboards en rapporten op uw data, in uw eigen taal. Power BI brengt alles samen, zodat u kan beginnen met uw analyse in no-time.

Vraag een demo

Bekijk de webinar

Bekijk de video om meer te weten te komen over Power BI

Bekijk video

Ontdek de mogelijkheden van Power BI

Microsoft Power BI helpt gebruikers op risico’s te dedetecteren en opportunities te vinden.

Stel vragen. Krijg antwoorden

Op vragen als “Welk grondgebied had de laagste “deals won” ratio vorige maand?” krijgt u een prachtig, interactieve visualistatie als antwoord. Met Power BI kan je je vraag in “normale mensen-taal” stellen, je krijgt je antwoord in een visuale grafiek of tabel.

 

 

Visualiseer uw data op een nieuwe manier

Verken uw gegevens op een makkelijke drap-and-drop manier. Power BI heeft een uitgebreid scala aan moderne, gebruiksvriendelijke visualisaties voor uw data.sturen.

Laat uw data voor u werken

Wil u zich op uw meest winstgevende klanten richten? Power BI helpt u bij het maximaliseren van uw ROI door een snelle detectie én opvolging van de beste opportunities.

Vraag uw demo