Versterk uw CRM met marketing automation en e-mailmarketing

Uw onderneming houdt natuurlijk statistieken bij van hoeveel mensen uw website bezoeken. U weet uiteraard hoeveel mensen uw nieuwsbrief openen en hoeveel dat niet doen. Dat is nuttige informatie voor elke onderneming. Maar wist u ook dat u voortaan uw verkoopinspanningen nog beter kunt afstemmen op uw klanten als u deze kennis combineert met de klanteninformatie uit uw CRM-oplossing? Het geheime wapen heet ClickDimensions.

ClickDimensions werkt perfect samen met Microsoft Dynamics CRM en biedt uw marketingafdeling een groot aantal tools om leads te genereren en classificeren. Bovendien helpt deze oplossing uw verkoopafdeling om mogelijke klanten te identificeren en te rangschikken naargelang hun potentieel.

Vraag uw demo

 

Bekijk het filmpje over ClickDimensions

Bekijk Film

Geef uw marketing een boost met NORRIQ en ClickDimensions

E-mail marketing

Met de ingebouwde e-mailtools van ClickDimensions stelt u met gemak prachtige e-mails op die snel te verzenden en te traceren zijn. U kunt er ook voor kiezen om e-mails te verzenden via een workflow die in Microsoft Dynamics CRM wordt gedefinieerd.

Web tracking

Als hulpmiddel voor geautomatiseerde marketing registreert ClickDimensions elke activiteit op uw website, waardoor u ziet welke potentiële klanten geïnteresseerd zijn in uw producten en diensten. Zo stuurt u voortaan eenvoudiger dan ooit doelgerichte informatie naar klanten en leads.

Nurture Marketing

‘Nurture marketing’ brengt u nog dichter bij de behoeften van specifieke en potentiële klanten. Via workflows kunt u bepaalde klanten en potentiële klanten automatisch doelgerichte nieuwsbrieven en informatie over verkoopacties bezorgen. Wanneer leads op uw verkoopacties reageren, krijgt uw verkoopteam automatisch een melding.

Massaal sms’en versturen

Verzend sms-berichten via adreslijsten in Microsoft Dynamics CRM. De berichten worden naar potentiële klanten of contactlijsten verzonden. Met gegevens uit uw CRM-systeem personaliseert u met gemak al uw marketing-sms’en.

Lead scoring

Iedere bezoeker aan uw website krijgt een ‘score’ toegedeeld gebaseerd op het bezoek, de gelezen pagina’s en het aantal downloads. De criteria om die score te bepalen kiest u zelf. 

Social Discovery

Haal informatie over uw klanten en leads uit sociale media zoals LinkedIn, Twitter en YouTube. Door de informatie in uw Microsoft Dynamics CRM te verzamelen, genereert u continu waardevolle kennis over uw potentiële klanten en contacten.

bezoek CLICKDIMENSIONS.COM

Waarom kiezen voor NORRIQ en Clickdimensions?

Al jaren creëert NORRIQ meerwaarde voor haar klanten met behulp van Microsoft Dynamics CRM en Clickdimensions:

Lees cases

Vraag uw demo