Efficiënt voorraadbeheer met NORRIQ Online Warehouse Management, geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV

Een efficiënte logistiek houdt in dat het aantal foutregistraties en foutverzendingen tot een absoluut minimum beperkt blijft. Hoe minder fasen een registratie moet doorlopen, des te kleiner is de kans op fouten.

Met N-OWM vinden de registraties rechtstreeks in Microsoft Dynamics NAV plaats zodra de magazijnmedewerkers de opdracht in het magazijn uitvoeren.

Vraag een demo

Weber heeft het voorraadbeheer onder controle met NORRIQ Online Warehouse Management

Bekijk Video

Ontdek de mogelijkheden van N-OWM

MEER BEWEGINGSVRIJHEID VOOR DE GEBRUIKER

Microsoft Dynamics NAV en de handscanners zijn draadloos met elkaar verbonden. Dat betekent dat goederen, selecties, verzendingen e.d. in realtime geregistreerd worden, ongeacht waar in het magazijn deze handelingen plaatsvinden.

 

 

OVERKOEPELT ALLE LOGISTIEKE NIVEAUS

N-OWM bestaat in drie varianten: Basis, Uitgebreid en Geavanceerd. Stuk voor stuk zijn ze gebaseerd op de logistieke modules van Microsoft Dynamics NAV. De basisversie richt zich op aankoop- en verkooporders. Met de uitgebreide en geavanceerde versie kunt u ook de locatie van uw goederen sturen.

Ondersteunt alle logistieke processen

N-OWM is uitgerust met een groot aantal functies die de taken van de magazijnmedewerkers efficiënter en eenvoudiger maken. Niet alleen zijn de registraties preciezer, veel functies zijn ook aanzienlijk gebruiksvriendelijker dan de logistieke tools van Microsoft Dynamics NAV.

Kan overweg met alle soorten barcodes

De oplossing ondersteunt alle gebruikelijke barcodeformaten, inclusief EAN 128. Zo is het mogelijk om meerdere gegevens te registreren met één scanbeweging.

Ontvangst van goederen

Onder ‘orderverwerking’ krijgt de gebruiker belangrijke informatie te zien. Zo verloopt de ontvangst van goederen efficiënter en komen ze gegarandeerd op de juiste plek in het magazijn terecht.

Verzending van goederen

Als u goederen scant voor verzending, valideert het systeem de goederen en hun aantal automatisch in Microsoft Dynamics NAV. Op die manier verstuurt u de juiste goederen in het juiste aantal en krijgen fouten geen kans.

Overzicht van de plaatsing

Door de streepjescode van een specifieke plaats in het magazijn te scannen (doorgaans vooraan op het rek), krijgt u een lijst te zien van wat er aanwezig is op die plek.

Goedereninfo

Als u een artikelnummer of het serienummer van een product scant, toont het systeem automatisch een infopagina met de relevante gegevens.

Verhuizing van goederen

Via het locatieoverzicht kunt u een product naar een andere locatie verhuizen. Het product selecteren, het aantal invoeren en een nieuwe locatie scannen: meer hoeft u niet te doen.

Gebruiker- en taaksturing

In de taakmodule kunt u aangeven welke personen of groepen personen bepaalde orders moeten behandelen en welke autorisatie ze moeten krijgen.

Meerdere boekhoudingen

Als u N-OWM start, hoeft u alleen de boekhouding te kiezen waarin u wilt werken.

Berekening van de voorraad

Bij de berekening van de voorraad worden de standaardoptelsystemen van Microsoft Dynamics NAV gebruikt. U registreert goederen eenvoudig door de streepjescode op het product te scannen.

 

Waarom NORRIQ kiezen?

Dankzij IT-oplossingen beveiligt NORRIQ al jaren de waarde van ondernemingen die veel logistiek vereisen.

Lees cases

Vraag uw demo