Spaar tijd en geld uit: automatiseer de goedkeuringsprocessen van uw facturen

Invoice Workflow is een add-on oplossing bij Microsoft Dynamics NAV om de facturering van uw onderneming te automatiseren en stroomlijnen. Via geautomatiseerde gegevensdetectie spaart u gegarandeerd tijd uit. Bovendien behoudt u het overzicht en bent u er zeker van dat de boekhoudregels zijn nageleefd.

Vraag een demo

Bekijk hier de webinar

Bekijk de video om meer te weten te komen over Invoice Workflow van NORRIQ

Bekijk Video

Werk efficiënter. Niet harder.

Invoice Workflow stroomlijnt de verwerking van uw facturen en maakt uw goedkeuringsprocessen doeltreffender van a tot z.

1

Geautomatiseerde gegevensdetectie

Kiest u ervoor om uw facturering te stroomlijnen? Dan worden uw aankoopfacturen automatisch in Microsoft Dynamics NAV ingelezen en gevalideerd. Zo bespaart u gegarandeerd tijd bij de invoering van informatie, de afhandeling van eventuele fouten en de validatie van de gegevens.

2

Keur uw facturen goed, overal en altijd

Alle medewerkers – ook degenen die Microsoft Dynamics NAV niet gebruiken – kunnen overal en altijd heel eenvoudig facturen goedkeuren en opmerkingen toevoegen. Zowel via hun browser als via hun smartphone, tablet of pc.

3

Meer controle over uw kosten

U maakt eenvoudig volmachten aan of creëert goedkeuringslimieten. Zo hebt ú in de hand welke personen wat en hoeveel kunnen goedkeuren. De goedkeuringsprocedures en het historische overzicht binnen deze oplossing zorgen ervoor dat de interne boekhoudkundige regels worden nageleefd.

4

Elektronisch archief

Kost het u veel tijd om facturen op te zoeken? Niet met Invoice Workflow. Door uw aankoopfacturen digitaal te bewaren, koppelt u ze automatisch aan de juiste leveranciers en transacties in Microsoft Dynamics NAV. En dankzij de gebruiksvriendelijke zoekfuncties vindt u heel eenvoudig de juiste factuur.

5

Groeiplannen?

De oplossing is geschikt voor een onbeperkt aantal gebruikers en goedkeurders van facturen. U betaalt voor het aantal documenten (aankoopfacturen of creditnota’s) dat u behandelt en aanmaakt. Eenvoudig en overzichtelijk.

Vraag uw demo