Gestroomlijnde bedrijfsprocessen in uw productie-omgeving

De productie-afdeling is het hart van uw bedrijf. Alleen efficiënt gestroomlijnde productie-processen kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijf blijft groeien. Productiebedrijven staan de dag van vandaag namelijk al genoeg onder druk: klanten verwachten meer dan ooit snelle leveringen, de verkoopprijs van het afgewerkt product ligt onder druk en qua kwaliteit & service is the sky the limit.

Microsoft Dynamics NAV (in combinatie met NORRIQ Manufacturing XL) is dé oplossing voor zowel complexe process manufacturingbedrijven als voor de meer traditionele discrete manufacturingbedrijven.

NORRIQ Manufacturing XL is gecertifieerd voor Microsoft Dynamics.

Vraag een demo

Optimaliseer uw productie-omgeving met de extra functies van Manufacturing XL

NORRIQ Manufacturing XL voegt functionaliteit toe aan de standaard Microsoft Dynamics NAV manufacturing module. De oplossing is volledig geïntegreerd met de standaard NAV processen. Het verhoogt niet alleen de gebruiksvriendelijkheid, uw productie-omgeving wordt ook efficiënter en beter gestroomlijnd!

1

Snel up and running

Indien u kiest voor Microsoft Dynamics NAV in combinatie met NORRIQ Manufacturing XL voor uw productie-omgeving, dan kiest u niet alleen voor een aantal vooraf bepaalde database settings, maar ook voor een reeks van standaard layout’s voor het maken van offertes, orders, facturen en aanmaningen. Op die manier kan u zo snel mogelijk aan de slag!

2

Oplossing op maat, zonder maatwerk

Gebaseerd op onze jarenlange ervaring en feedback van onze klanten werden in Manufacturing XL allerlei extra’s gebundeld die niet aangeboden worden in standaard Microsoft Dynamics NAV maar die onmisbaar zijn voor elke productie-omgeving. Op die manier krijgt u een oplossing op maat, zonder maatwerk!

3

Gebruiksvriendelijk, op maat van uw bedrijf!

Een aantal standaard NAV pagina’s werden gereorganiseerd om het voor uw als eind-gebruiker makkelijker en overzichtelijker te maken. Kleine aanpassingen maken soms een wereld van verschil.

4

Uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden

NORRIQ Manufacturing XL biedt u in combinatie met BI Cubes een uitgebreide Business Intelligence oplossing specifiek voor manufacturing bedrijven.

Waarom kiezen voor NORRIQ en Manufacturing XL?

Al jaren creëert NORRIQ meerwaarde voor haar klanten met behulp van Microsoft Dynamics NAV en Manufacturing XL:

Lees cases

Vraag uw demo