Demeyere, befaamd producent van kookgerei, koos voor NORRIQ om alle vragen van klanten aan de klantendienst op een efficiënte manier op te volgen en te verwerken met Microsoft Dynamics CRM. Dat is een eerste stap in een groter strategisch traject bij Demeyere. NORRIQ leverde al Microsoft Dynamics NAV-diensten bij Demeyere en  leidt nu ook het CRM-project mee in goede banen. 

Demeyere Cookware

Dankzij Microsoft Dynamics CRM worden nu alle aanvragen van klanten automatisch doorgestuurd naar de juiste personen binnen het bedrijf. Zo kunnen de medewerkers van de klantendienst de klanten sneller en accurater verder helpen.

 

Volwaardige partner zorgt voor continuïteit

Christophe Demeyere, General manager Demeyere CookwareNORRIQ denkt als een volwaardige business partner met ons mee”, zegt Christophe Demeyere, general manager bij Demeyere. “Het klikt goed en daarom hebben we samen dit project aangevat. De agile aanpak zorgt ervoor dat we in fases werken en bij elke stap het gewenste tussentijdse resultaat behalen.

 

Jurgen Broos - NORRIQ 


 

Onze meedenkende consultants en stapsgewijze aanpak spreken ondernemingen duidelijk aan”, zegt Jurgen Broos, general manager van NORRIQ Belgium, “De keuze van Demeyere toont ook de maturiteit en veelzijdigheid van Microsoft Dynamics CRM aan, om sales-,  marketing- en customer serviceteams ten volle te ondersteunen om hun doelen te realiseren.

 

Over Demeyere

Sinds de oprichting in 1908 is Demeyere uitgegroeid van een familiale onderneming tot een wereldreferentie in roestvrij stalen kookgerei. Al meer dan 100 jaar staat het bedrijf voor topkwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Demeyere start via NORRIQ met Microsoft Dynamics CRM

CRM Demeyere Demeyere Cookware Click to like!

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ Belgium helpt organisaties met de automatisering van hun bedrijfsprocessen. Als Microsoft Gold Partner biedt het diensten, implementatie en ondersteuning voor ERP- en CRM-systemen, e-commerce, business intelligence en hosting van applicaties. Met meer dan 100 hoogopgeleide mensen in Tremelo en Lummen biedt NORRIQ gespecialiseerde oplossingen voor financiële en commerciële afdelingen, en ook voor de drankensector (Drink-IT), project-en servicebedrijven, ledenorganisaties, productiebedrijven en groothandels.