Kom NAV 2016 ontdekken op onze seminaries

Microsoft Dynamics 2016 is gelanceerd en wordt nu al getipt als de beste release ooit. De officiele release vond plaats op Directions EMEA, wij geven u nu alvast een beknopt overzicht van de nieuwigheden.  

De wolken in

Microsoft Dynamics NAV 2016 is niet alleen een van de grotere releases, het is tot op heden ook de Microsoft NAV-release die het meest cloud-georiënteerd is. Microsoft koos voor all-in toen het Microsoft Dynamics NAV tot hoeksteen van zijn cloud-aanbod op de markt maakte – bijna alle verbeteringen en nieuwigheden zijn of cloud-klaar of cloud-gebaseerd. De focus op cloud zorgt ervoor dat de mobiele mogelijkheden nog meer worden verbeterd, NAV nog gebruiksvriendelijker wordt gemaakt en nog gemakkelijker wordt om te implementeren. 

Wat is nieuw in Microsoft Dynamics NAV 2016?
Net als Microsoft Dynamics NAV 2015 biedt Microsoft Dynamics NAV 2016 ook een krachtige functie voor het financiële beheer, verkoop, marketing, voorraden en service. Daarnaast biedt Microsoft Dynamics NAV 2016 u de volgende nieuwe mogelijkheden:

  • Verbeterde integratie naar CRM maakt het nog gemakkelijker en flexibeler om met Microsoft Dynamics NAV 2016 en CRM en CRM Online te werken – zonder gecompliceerde installaties of producten van derden. Lees hier meer over NORRIQ CRM

  • Nu ook op smartphone: dankzij een nieuwe, vast toegewezen smartphone-client is Microsoft Dynamics NAV naast internet en tablet nu ook toegankelijk via uw smartphone. Microsoft Dynamics NAV 2016 geeft u een nog beter overzicht van uw onderneming – waar en wanneer u maar wilt.

  • Betere integratie naar Office365 maakt het gemakkelijker en flexibeler met Microsoft Dynamics NAV en Office365 te werken. Lees meer over Office365

  • De nieuwe, krachtige functie voor financieel beheer maakt gemakkelijke periodisering mogelijk en biedt u de mogelijkheid boekhoudkundige “what-if scenario's” aan te maken.

  • Procesautomatisering: met Microsoft Dynamics NAV 2016 krijgt u nieuwe en meer geavanceerde mogelijkheden voor het digitaliseren en automatiseren van uw processen en werkmethoden.

  • e-Everything: Microsoft Dynamics NAV 2016 maakt het nog gemakkelijker en goedkoper facturen en andere zakelijke documenten te behandelen, omdat u ze nu als virtuele datastromen kunt verzenden.
  • Ten slotte biedt Microsoft Dynamics NAV 2016 nog flexibelere hostingmogelijkheden.
     

Kom NAV 2016 ontdekken op onze seminaries

 

Microsoft Dynamics NAV ERP NAV 2016 Click to like!

Inge Vroonen

Product Manager