De release van Microsoft Dynamics NAV 2018 brengt nieuwe en krachtige mogelijkheden met zich mee om uw digitale transformatie verder te zetten. Het laat u toe om uw processen en waardeketen efficiënter te maken, te automatiseren en te integreren. Medewerkers hebben hiermee ook – waar en wanneer dan ook – gemakkelijk toegang tot de allerbeste tools en bijgewerkte gegevens.

 

Nieuwe mogelijkheden voor geïntegreerde activiteiten

Eindelijk is ze er: de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV, ‘s werelds beste bedrijfsoplossing. Met de release van de nieuwe Microsoft Dynamics NAV 2018 legt Microsoft de lat opnieuw wat hoger en biedt het nieuwe mogelijkheden voor een geïntegreerde bedrijfsoplossing voor uw onderneming.

NAV 2018 geeft u nieuwe mogelijkheden om uw onderneming professioneler en efficiënter te beheren. Wilt u die mogelijkheden live bekijken? Schrijf u dan in voor de NORRIQ Inspiration Day, die we op 25 janurai organiseren.

Wat is er nieuw in NAV 2018?

Maar wat is er nu zo speciaal aan de 2018-versie? Er zijn heel wat interessante verbeteringen aangebracht. We lichten er hier enkele toe:

Microsoft Dynamics NAV is mobieler geworden

In Microsoft Dynamics NAV 2017 werden krachtige, nieuwe mobiele mogelijkheden geïntroduceerd. Deze zijn in NAV 2018 nog verbeterd. Dat is te danken aan een nieuwe en sterk verbeterde webclient / universele app, die NAV nu nóg platformonafhankelijker maakt. Zo kunnen uw medewerkers NAV gebruiken vanaf eender welk apparaat... waar en wanneer ze maar willen. Bovendien is de webclient gebruiksvriendelijker en overzichtelijker geworden. 

Verbeterde gebruikersinterface

De gebruikersinterface van de webclient is gebruiksvriendelijker geworden en u kunt hem gemakkelijker aan uw behoeften aanpassen voor een overzicht van grafieken, statistieken, klanten, enzovoort. Bovendien lijken de gebruikersinterfaces voor NAV 2018 en Dynamics 365 nu meer op elkaar.

Intensiever gebruik van artificial intelligence

In Microsoft Dynamics NAV 2017 gebruikte men voor het eerst machine learning in verkoop- en voorraadprognoses. Daarmee zette men de eerste stappen in de richting van artificial intelligence. NAV 2018 biedt uw onderneming meer mogelijkheden om artificial intelligence in NAV te gebruiken, voornamelijk via zogenaamde cognitieve intelligentie, waardoor NAV informatie beter kan aanleren, onthouden, herkennen en beoordelen. 

NAV 2018 sluit nu nog meer aan bij Office 365 en Power BI

NAV 2018 werkt nu nog vlotter samen met andere Microsoft-producten en biedt nog meer mogelijkheden om de NAV-functionaliteit in andere programma’s te gebruiken. U kunt de NAV-functionaliteit bijvoorbeeld gebruiken in Outlook en Power BI. Maak vanuit Outlook eenvoudig en snel een order aan in NAV of klik in NAV gewoon op de stamgegevenskaart van de klant om Power BI-grafieken van de verkoop aan een bepaalde klant te bekijken.    

Verbeterde rapportagemogelijkheden in Microsoft Excel

Met behulp van een reeks nieuwe rapportagesjablonen in Excel kunt u uw rapportageprocessen (bijv. balansrapportage, kasstroomoverzichten, enzovoort) efficiënter doen verlopen. 

Hogere productiviteit dankzij nieuwe, slimme taakhulpmiddelen

Met de nieuwe taakhulpprogramma's in Microsoft Dynamics NAV 2018 kunt u de productiviteit en voortgang van taken en projecten verhogen. Met de taakhulpprogramma's kunnen uw medewerkers eenvoudig een overzicht van taken krijgen, de volgende stappen bekijken, controleren welke collega's verantwoordelijk zijn voor individuele onderdelen van een taak, enz.

Meer weten over hoe Dynamics er in de toekomst zal uitzien? 

Microsoft gaf op haar grote jaarlijkse Microsoft Partner Conference ‘Directions’ meer uitleg over haar toekomstplannen met het Dynamics-platform. Daarover hebben wij een artikel geschreven dat we graag met u delen. ​Lees het artikel over de toekomst van Microsoft Dynamics.

Wilt u als één van de eersten de nieuwigheden in NAV 2018 ontdekken?

Neem dan deel aan de NORRIQ Inspiration Day op 25/01. U ontdekt er alle nieuwigheden in Microsoft Dynamics NAV 2018, maakt kennis met de nieuwe digitale concepten van Microsoft voor geïntegreerde bedrijfsoplossingen en krijgt concrete voorbeelden van hoe dit voor u waarde kan creëren.

Bekijk het programma van onze Inspiration Day en schrijf u in.

 

Microsoft Dynamics NORRIQ Microsoft Dynamics NAV 2018 NAV 2018 Dynamics 365 Microsoft Dynamics 365 Click to like!

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ Belgium helpt organisaties met de automatisering van hun bedrijfsprocessen. Als Microsoft Gold Partner biedt het diensten, implementatie en ondersteuning voor ERP- en CRM-systemen, e-commerce, business intelligence en hosting van applicaties. Met meer dan 100 hoogopgeleide mensen in Tremelo en Lummen biedt NORRIQ gespecialiseerde oplossingen voor financiële en commerciële afdelingen, en ook voor de drankensector (Drink-IT), project-en servicebedrijven, ledenorganisaties, productiebedrijven en groothandels.