Met het oog op toekomstige groei heeft NORRIQ tijdens zijn jaarlijkse interne kick-off vergadering een nieuwe organisatiestructuur en een bestuurswissel aangekondigd.

Met het oog op toekomstige groei heeft NORRIQ tijdens zijn jaarlijkse interne kick-off vergadering een nieuwe organisatiestructuur en een bestuurswissel aangekondigd.
 

Nieuwe organisatiestructuur

Om zijn toekomstige groei te versterken, heeft NORRIQ beslist om zijn organisatiestructuur bij te sturen. Voormalig Country Manager van NORRIQ Belgium, Alex Vandereycken, is benoemd to EVP Business Development. Alex Vandereycken wordt verantwoordelijk voor Business Development in de Benelux, DACH regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) en Noord-Afrika. Ook de global accounts en de recent afgesplitste NORRIQ Beverage Unit vallen hieronder.

De nieuwe NORRIQ Beverage Unit staat onder leiding van Sarah Broux (Industry Director) en Luc Vandeweyer (Sales Director). In zijn functie als nieuwe EVP Operations wordt Peter Moerman verantwoordelijk voor Operations binnen bovenvermelde regio.

“We moeten onze organisatiestructuur aanpassen om onze zakelijke groei te versnellen. Dit is een logische stap voorwaarts die NORRIQ zowel lokaal als internationaal een constante groei zal opleveren”, aldus Bo Martinsen, CEO van NORRIQ.

 

Nieuwe General Manager voor NORRIQ Benelux

NORRIQ heeft Jurgen Broos aangesteld als de nieuwe General Manager voor NORRIQ Benelux. Jurgen, voorheen Sales Manager bij NORRIQ Belgium, heeft elf jaar ervaring binnen de NORRIQ-organisatie.

Jurgen Broos zal het bedrijf leiden in nauwe samenwerking met het Belgische seniormanagementteam, dat bestaat uit Steven Vanmol (Operations Director ERP) en Stijn Hannes (Operations Director CRM & BI).

“NORRIQ stevent af op een mooie toekomst met een solide groei. Onze focus blijft het leveren van 360° oplossingen met hoogopgeleide, gepassioneerde mensen die onze waarden en normen hoog in het vaandel dragen.” zegt Jurgen Broos, de nieuwe General Manager van NORRIQ Benelux.

NORRIQ CRM BI Click to like!

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ Belgium helpt organisaties met de automatisering van hun bedrijfsprocessen. Als Microsoft Gold Partner biedt het diensten, implementatie en ondersteuning voor ERP- en CRM-systemen, e-commerce, business intelligence en hosting van applicaties. Met meer dan 100 hoogopgeleide mensen in Tremelo en Lummen biedt NORRIQ gespecialiseerde oplossingen voor financiële en commerciële afdelingen, en ook voor de drankensector (Drink-IT), project-en servicebedrijven, ledenorganisaties, productiebedrijven en groothandels.