Uw webshop is te traag!

Snelheid op uw webshop is een cruciale concurrerende parameter. Als u denkt dat uw webshop sneller zou kunnen zijn, aarzel dan niet om er iets aan te doen. Klanten hebben geen tijd om te wachten op uw webshop om ze foto's, video's, varianten, prijzen etc. te laten zien. Hetzelfde geldt voor Google. Je wordt gestraft op de ranglijst als je webshop niet optimaal draait!

Illums Bolighus - B2C Webshop

Er zijn veel opwindende technologieën op de markt voor snelheidsoptimalisatie. Bij NORRIQ gebruiken we alleen de beste technologieën om de optimale snelheid van de oplossingen van onze klanten te garanderen. Onze kennis van de technologieën is gebaseerd op vele jaren ervaring, veel verschillende experts en diepgaande knowhow.

Onder onze vele e-commerce klanten kunnen we Illums Bolighus zeker opnoemen, die een succesvolle en opwindende B2C Webshop hebben draaien. Illums Bolighus en NORRIQ startten een samenwerking in 2018, omdat de nieuwe B2C-webshop een facelift nodig had. Het doel was ambitieus. Het zou een webshop moeten zijn die hun concurrenten en andere van de grootste webshops zou kunnen verslaan met verschillende "meters" als het gaat om snelheid.

De taak bestond uit het ontwikkelen van een nieuw responsief ontwerp door NORRIQ, met het oog op optimale zoekmachineoptimalisatie, integratie van voorraadbeheer en enorme snelheidsverbetering.

"NORRIQ hielp ons de meest optimale oplossing te bedenken die ons hielp om onze wens voor een buitengewoon snelle e-commerceoplossing te vervullen. De samenwerking met NORRIQ is gedurende het hele project professioneel en proactief aangestuurd, waardoor we ons schema en de uiteindelijke deadline konden naleven. "
Anton Danielsen, e-commerce manager.

Illums Bolighus en de getalenteerde solution architects van NORRIQ hebben samen een geavanceerde technologie ontwikkeld die Illums Bolighus in staat stelt live updates van prijzen, aandelen en afbeeldingen aan klanten te leveren, zonder in te leveren op de responstijden van gebruikers op de webshop.

Illums Bolighus heeft een webshop die 15 keer sneller is dan zijn concurrenten. En het kan door het hele bedrijf gevoeld worden!

Illums Bolighus kreeg een webshop die beter is dan enkele van de grootste e-commerce oplossingen in de Scandinavische regio. Uit de test bleek dat illumsbolighus.dk tot 15 keer sneller was dan concurrerende Deense en Scandinavische webwinkels op de B2C-markt.

Rekening houdend met de hoeveelheid livegegevensstromen tussen de directe integratie in Microsoft Dynamics NAV / Business Central en de webshop, is hier tijdens de ontwikkeling iets heel unieks geraakt.

Voor Illums Bolighus de samenwerking met NORRIQ startte, behoorden de grootste uitdagingen bij de snelheid van de webshop tot de vele gebruikers - vooral als het gaat om campagnes zoals winkelavonden en Black Friday. Daarom was het voor Illums Bolighus cruciaal dat de nieuwe oplossing de druk aankon zonder aanschaf van wachtlijnsystemen. De snelheid zou bovenaan moeten staan, ongeacht de druk waaraan de servers werden blootgesteld.

De winkelavonden zorgden voor grote piektijden, als gevolg dat er te veel gebruikers op de webshop surften. Zo ondervonden de mensen onderbrekingen tijdens het shoppen en afrekenen. Dankzij het nieuwe systeem ontstonden nieuwe commerciële mogelijkheden om meer verkeer via de webshop te verzenden en zo de omzet aanzienlijk te verhogen zonder wachttijden. Nadat de nieuwe oplossing was gelanceerd, konden de Illum Bolighus winkelavonden zonder wachtrijsystemen worden uitgevoerd of dat het systeem crashte - met een 45% hogere omzet als resultaat.

Snelste en best presterende B2C-webshop op het DynamicWeb-platform

Omwille van de lancering van de nieuwe webshop van Illums Bolighu, werd een test gedaan met DynamicWeb, waar werd vastgesteld dat Illums Bolighus tot nu toe de snelste webshop op een DynamicWeb-oplossing is.

Wilt u meer weten over hoe belangrijk de snelheid is voor het succes van uw webshop, de technische basis van Illums Bolighus of de commerciële kansen die voor u liggen in een B2B of B2C Webshop, neem dan contact met ons op. NORRIQ heeft een jarenlange ervaring in e-commerce en heeft uitgebreide ervaring met intelligente webshopoplossingen, live-integraties tussen Microsoft Dynamics NAV / Business Central en Webshops.

Algemene informatie over de oplossing:

  • DynamicWeb CMS-system

  • N-XPI – PIM-systeem van NORRIQ

  • N-LWI – Live integratie met NAV

  • CloudFlare

  • WMS warhousing setup

 
Lees meer over e-commerce