Wordt geprikkeld op de Drink-IT Inspiration Day 2022

Wilt u weten of Drink-IT en Microsoft Dynamics 365 uw dorst naar vooruitgang kunnen lessen? De Drink-IT Inspiration Day geeft u allicht een voorsmaakje met bruisende talks en een sprankelende netwerk lunch.

Waarom u dit zeker niet mag missen…

Vandaag moeten bedrijven zichzelf telkens opnieuw uitvinden om mee te zijn met razendsnelle veranderingen en plotse uitdagingen. Werken met een ERP-oplossing kan zeer winstgevend zijn voor grote en zelfs kleinere bedrijven, vooral in de drankenindustrie. Denk maar aan problemen zoals een niet goed beheerde voorraad vanwege tekorten, verweven distributieketens die weinig of zelfs niet met elkaar kunnen communiceren, of bent u gewoon niet in staat om uw omzet te laten groeien? Al deze bottlenecks oplossen, het is net als het ontkurken van een goede fles champagne. Met een helpende hand en een passende oplossing om de druk op het systeem te ontlasten. Bij Drink-IT doen we dat met een ERP-oplossing en een team van ervaren consultants.

Wat kan u verwachten?

Het evenement, georganiseerd door NORRIQ, heft het glas en neemt u mee op een inspirerende zoektocht naar de gepaste ERP-oplossing voor uw bedrijf. Ontmoet onze consultants en productmanager en luister naar hoe ze u gepassioneerd vertellen over de evolutie naar SaaS van Drink-IT en de voordelen van Microsoft Dynamics 365. Laat u verbazen door de vele succesverhalen waarin Drink-IT en het Microsoft Platform de drankenindustrie hebben veranderd voor veel grote en kleine bedrijven.

Laat u onderdompelen en proef hoe Drink-IT en Microsoft leiden tot een omzetstijging, hogere winstgevendheid en een efficiëntere workflow.

Duik samen met ons in Drink-IT SaaS en Drink-IT jumpstart voor kleine ondernemingen en ervaar de kracht van Microsoft Power Platform (Power BI), aangeboden door real-life cases.  Onze consultants zijn er alvast helemaal klaar voor, u ook?

Fris geserveerde dranken en interessante netwerkmogelijkheden, het klinkt als een onafscheidelijk duo. Dat is precies waarom u tijdens onze lunch en gedurende het hele event de gelegenheid krijgt om te netwerken met collega's uit de drankenindustrie. Ook onze ervaren consultants staan voor u klaar voor al uw vragen, en serveren u met veel enthousiasme hun antwoorden.

Maak kennis met onze zelfgebrouwen oplossing, DRINK-IT, in samenwerking met Microsoft Dynamics 365, en proost samen met ons op onze jaarlijkse Inspiration Day.

Schrijf u nu in!