Digitale transformatie - waar is de waarde het grootst?

· Nieuws · 0 min leestijd

Digitale transformatie staat momenteel hoog op de agenda in veel uitvoerende kantoren, maar aan de slag gaan is een uitdaging. Bij NORRIQ hebben we onze ervaring in de gebieden die de grootste waarde bieden verzameld.

Het Microsoft Dynamics 365-platform wordt nog intelligenter - en ander opwindend nieuws van eXtreme365!

Het Microsoft Dynamics 365-platform wordt nog intelligenter - en ander opwindend nieuws van eXtreme365!

· Nieuws · 1 min leestijd

De medewerkers van NORRIQ zijn net teruggekeerd van de eXtreme365 wat dit jaar in Amsterdam werd gehouden, waar Microsoft Partners uit heel Europa kennis maakten met de aankomende releases van april voor het Microsoft Dynamics 365-platform. 

3 goede redenen waarom u met uw diensten op het terrein het verschil kan maken

3 goede redenen waarom u met uw diensten op het terrein het verschil kan maken

· Nieuws · 3 min leestijd

Nationale en internationale onderzoeken tonen aan dat klanten vandaag op zoek zijn naar snelle, simpele en efficiënte oplossingen die zo veel mogelijk zorgen wegnemen. Zowel op productniveau als op dienstverlening. In die mate dat 50% van de klanten afhaakt als ze niet snel een antwoord krijgen op hun vraag. Bij storingen, verwacht haast 90% van de klanten dat de technieker bij aankomst volledig op de hoogte is van de historiek. Daarom - en niet enkel daarom - worden diensten op het terrein steeds belangrijker. NORRIQ kan uw onderneming helpen met het stroomlijnen, integreren en automatiseren van diensten op het terrein. 

B-CLOSE heeft dat goed begrepen. De Belgische heftruckleverancier tekende in 5 jaar tijd een omzetstijging van 20 miljoen euro op dankzij de geautomatiseerde Field Service van NORRIQ.

8 takeaways from eXtreme 365 in Dubrovnik,  Microsofts leading Dynamics 365 community conference

8 takeaways from eXtreme 365 in Dubrovnik, Microsofts leading Dynamics 365 community conference

· Nieuws · 5 min leestijd

Last week, eXtreme365 took place in Dubrovnik. eXtreme365 is THE conference where the Dynamics 365 community gathers to transform with Microsoft. Of course we at NORRIQ sent our team business and tech experts to get a deep-dive insight on trends. Our General Manager Jurgen Broos, Operations Director CRM/BI Stijn Hannes, CRM Expert Wouter Madou and Technical Architect Kenny Vaes were present to stay on top of the fast pacing and evolving Dynamics world.

Welkom bij Dynamics 365 Business Central, de nieuwe versie van Microsoft Dynamics NAV

Welkom bij Dynamics 365 Business Central, de nieuwe versie van Microsoft Dynamics NAV

· Nieuws · 4 min leestijd

Microsoft lanceerde zopas een nieuwe versie van Microsoft Dynamics NAV: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dé cloudoplossing van Microsoft met behoudt van dezelfde functionaliteiten als Microsoft Dynamics NAV 2018.