chevron_right

e-Commerce in Covid-19 tijden

Het belang van e-commerce werd zeer opvallend tijdens de corona-crisis. Waar voorheen e-commerce een trend was, is dit nu veranderd in een must-have. De behoefte aan een online winkel groeide net zo snel als de pandemie van Covid-19. Is uw bedrijf klaar voor deze online tool?

chevron_right

Uw verkoop optimaliseren met een CRM-oplossing!

Staat een meer gesegmenteerde verwerking van klanten en prospecten op uw agenda? Misschien samen met een geavanceerd accountbeheer, pipeline management en een sterkere samenwerking tussen uw verkoop en marketing? Laat NORRIQ u inspireren met de juiste CRM-oplossing.

chevron_right

Pieter-Jan Helsen: stagiair bij NORRIQ

Bij NORRIQ staat de deur steeds open voor studenten die hun stages willen lopen in de IT sector! Wij geven met veel plezier studenten de kans om te groeien, kennis op te doen en te proeven van het bedrijfsleven. Wat is hun mening over NORRIQ en leren ze ook effectief iets bij? Wel, we vroegen het Pieter-Jan, een stagiair die momenteel zijn stage bij NORRIQ aan het afronden is.

chevron_right

NORRIQ gaat ook vanop afstand voor u door het vuur

Het spreekt voor zich: ook bij NORRIQ kunnen we niet om Covid-19 realiteit heen. Sinds het aankondigen van de maatregelen van de overheid werken al onze medewerkers van thuis uit. Voor NORRIQ slechts een kleine aanpassing, want als voorloper in het werken vanop afstand, hadden we hier al heel wat ervaring mee. Onze medewerkers kunnen perfect thuiswerken en onze klanten blijven servicen op het niveau dat ze gewend zijn. Ook interne meetings ondervinden geen enkele hinder en gaan remote door.

chevron_right

Een interview met onze Care Consultant Robin

Goed een jaar werkt Robin nu in ons Care team, het moment om eens een kort gesprek te houden over zijn job en jobtevredenheid. Wij wierpen Robin enkel korte vragen voor de voeten. De conclusie? Als je fan bent van het credo “Work hard, play hard”, zit je bij NORRIQ op je plek.

chevron_right

NORRIQ cares about West-Flanders!

Binnenkort opent NORRIQ Benelux de deuren in Waregem. De derde uitvalsbasis in België en een gloednieuwe hub, van waaruit het IT- en ander talent van NORRIQ aan de slag kan. Een nieuwe mijlpaal in ons bestaan.

chevron_right

3 Tips om met PIM succes te creëren in de hele organisatie

Als u veel verschillende producten heeft of deze op vele kanalen op de markt brengt, is Product Informatie Management haas onmisbaar. De oplossing brengt alle productinformatie samen in één systeem. De voordelen voor de commerciële afdelingen zijn duidelijk, maar hoe creëer je succes met PIM in het hele bedrijf?

chevron_right

Uw webshop is te traag!

Snelheid op uw webshop is een cruciale concurrerende parameter. Als u denkt dat uw webshop sneller zou kunnen zijn, aarzel dan niet om er iets aan te doen. Klanten hebben geen tijd om te wachten op uw webshop om ze foto's, video's, varianten, prijzen etc. te laten zien. Hetzelfde geldt voor Google. Je wordt gestraft op de ranglijst als je webshop niet optimaal draait!