NORRIQ pakt uw volledige value chain aan

NORRIQ maakt het makkelijker om uw value chain aan te pakken en te voldoen aan de verwachtingen van klanten en leveranciers. De oplossing verhoogt uw klantretentie door het opbouwen van sterke klantrelaties en een uitstekende service, in een concurrerende sector. Met NORRIQ Wholesale krijgt u een geautomatiseerde order- en productstroom, betere inzichten in kosten en verkoopprijzen, beter voorraadbeheer, distributie en inkoop. Deze verkoop versterkt u met mobiele tools, webgebaseerde klantenservice, e-commerce en CRM.

Versterk de prestaties van uw groothandel

NORRIQ Wholesale is gebaseerd op Dynamics NAV en de branchegerichte aanvullende oplossingen van NORRIQ.

Volledig overzicht van het magazijn

Vermijd stockbreuken, minimaliseer uw verwerkingskosten en neem de juiste beslissingen. Zorg dat u het juiste product, op het juiste moment aan de juiste klant levert. Reken op NORRIQ Wholesale om dit te realiseren. Het geheime wapen? Performante online handscanners en barcode die alles correct registreren, elke keer opnieuw. Onze oplossing versterkt de communicatie tussen verkoop en productie en zorgt ervoor dat de verkoop enkel producten kan uitleveren die op voorraad zijn. Uw klantenservice wordt verbeterd, terwijl ook uw processen worden gestroomlijnd. U bekomt een volledig overzicht over productplaatsing, orderpicking en verzending. Uw leveringen worden razendsnel uitgevoerd, waardoor de klantervaring sterk toeneemt.

image

Versterk de verkoop met e-commerce en mobiliteit

Met NORRIQ Wholesale beschikt u over een complete webshop waarbij klanten toegang krijgen tot een makkelijke selfservice. Uw vertrouwde financiële, order-, voorraad-, logistieke- en verkoopprocessen worden naadloos verplaatst naar uw e-commerce platform. In combinatie met de elektronische catalogus optimaliseert u de klantervaring, u kan deze catalogus immers afstemmen op de individuele klant. U wint heel wat tijd want alles wordt netjes op één plek beheerd. In combinatie met CRM en BI kunt u succesvolle campagnes maken en voorkeuren en gedragingen van klanten analyseren. Met de mobiele verkoopoplossing van NORRIQ hebben de verkopers altijd alle nuttige info bij de hand.

image

Financieel en zakelijk management

Met NORRIQ Wholesale hebt u een volledig overzicht van de kosten en verkoopprijzen en een totaaloverzicht. U hebt een perfect zicht op de kosten, verkoopprijzen en marges, wat essentieel is als elke euro telt. Omdat u een perfect zicht heeft op de marges per klant, productgroep en leverancier kunt u de juiste en winstgevende beslissingen nemen. Onze oplossing automatiseert ook uw voorraadbeheer en maakt inkoopbehoeften transparant, zowel voor de financiële afdeling als het management. Met BI krijg je nauwkeurige inzichten waar waarde wordt gecreëerd in het magazijn, zodat u uw supply chain kunt optimaliseren.

image

Waarom kiezen voor NORRIQ Wholesale?

NORRIQ is gebaseerd op jarenlange ervaring in het veiligstellen van waarde met IT in groothandelsbedrijven. Enkele van de sterkste merken ter wereld hebben gekozen voor NORRIQ.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden met NORRIQ Wholesale?

We zijn altijd klaar voor een informeel gesprek