Profiteer optimaal van het digitaliseren van uw projectbeheer

Heel wat project- en servicebedrijven benutten amper het potentieel van de digitalisering. Vaak worden projecten in één systeem beheerd, terwijl de tijdsregistratie en facturatie in een afzonderlijk ERP-systeem zitten. Het combineren van deze gegevens zorgt voor missingen en tijdverlies. Met Project Service Automation neemt u daar afscheid van. Met NORRIQ krijgt u de meest efficiënte oplossing voor projectbeheer op de markt. Een oplossing die alle gegeven samenbrengt in één systeem, met één database. Dit volledig geïntegreerd met Microsoft Dynamics 365 en gebaseerd op best practices.

Eén oplossing verbindt processen, mensen en gegevens

Met NORRIQ kiest u voor een volledig geïntegreerd projectmanagementtool die u de controle geeft over uw projecten, de financiën en prestaties. Maximaliseer uw prestaties, rond projecten op tijd en binnen budget af en optimaliseer uw facturatie.

Denk digitaal

De Project Service Automation-oplossing is gebaseerd op Progressus, een state of the art projectbeheertool die volledig integreert met een ERP-omgeving. De oplossing is ontwikkeld voor alle typen project- en servicebedrijven en biedt een unieke digitale aanpak. Alle processen worden geïntegreerd in een modern projectbeheer met Dynamics 365 Business Central en Microsoft Dynamics NAV. Kortom: alle processen, mensen en gegevens worden van A tot Z verbonden. Deze oplossing ontworpen voor Microsoft Office 365 is op maat van uw medewerkers. Enkele features:

  • Bouwt voort op het Microsoft-platform, is kosteneffectief en gemakkelijk te gebruiken
  • Past zich gemakkelijk aan individuele projecten aan
  • Garandeert bijgewerkte projectinformatie - in realtime
  • Geeft een volledig overzicht van middelen en budget
image

Stroomlijn de volledig waardeketen van uw project

Met Project Service Automation lost u heel veel van de klassieke uitdagingen op. Onze oplossing automatiseert projecten en tilt uw projectbeheer op een hoger niveau. Van het begin tot en met de evaluatie.

Sjablonen voor een consistente aanpak thumb_up

De sjablonen voorzien in de tool, zorgen voor een consistente aanpak van uw projecten. Zo maakt u snel en correct projecten. U werkt altijd met de nieuwste sjablonen gebaseerd op best practices.

Maak projecten in minder dan een minuut repeat

Met onze tool hoef je nooit helemaal van 0 te beginnen. Binnen de minuut zet u een project op, bye bye tijdverlies.

Digitale planning en budgettering business

Als uw gegevens zich in verschillende systemen bevinden is overzicht verkrijgen quasi onmogelijk. U plant en beheert uw projecten een heel stuk sneller met alle data in één systeem, met een database die altijd up-to-date is.

Eenvoudige tijdregistratie schedule

Effectief beheer van financiële gegevens zoals urenregistratie en kosten zijn cruciaal voor de facturatie. Met Project Service Automation kunt u tijd en kosten registreren waar u maar wilt. Dit betekent eenvoudigere workflows, minder fouten en gegevens die altijd up-to-date zijn.

Flexibele en eenvoudige facturatie credit_card

Facturering en het samenstellen van IGVA is typisch een zeer complex en tijdrovend proces. Een Project Service Automation-oplossing van NORRIQ vereenvoudigt duidelijk de workflow, maakt middelen vrij en zorgt voor een hogere klanttevredenheid. Facturatie wordt een fluitje van een cent.

Optimaal beheer met Analytics dashboard

Gebrek aan overzicht en transparantie maken het moeilijk om de daadwerkelijke uitvoering van de projecten te beoordelen. Met een Project Service Automation-oplossing van NORRIQ bevinden alle gegevens zich op één plaats en kunnen analyses en prognoses eenvoudig in dashboards worden gevisualiseerd waar nodig.

Waarom kiezen voor Project Service Automation van NORRIQ?

NORRIQ heeft jarenlange ervaring met het creëren van waarde met digitalisering in project- en servicegerichte bedrijven. Andere sterke bedrijven hebben NORRIQ gekozen.

Wilt u meer weten over uw kansen met Project Service Automation?

We zijn altijd klaar voor een informeel gesprek