NORRIQ Business Intelligence zet uw gegevens om in essentiële kennis

Succesvolle ondernemingen doen alles wat sneller, wat slimmer en wat innovatiever. NORRIQ BI geeft u de digitale motor die hiervoor nodig is. Graaf diep in uw databases en zet slapende gegevens om in nieuwe kennis. Bied uw gegevens in de juiste vorm aan de juiste medewerkers aan, exact op het moment dat ze die nodig hebben (ook mobiel), en versterk uw operationele en strategische beslissingen.

De ruwe gegevens hebt u al. De ervaring om deze gegevens in bedrijfsinzichten om te zetten, hebben wij.

Schrijf snel in voor een van onze BI workshops!

Krijg een BI demo

Waarom een Business Intelligence-oplossing van NORRIQ kiezen??

Kant-en-klare oplossing

NORRIQ BI maakt het eenvoudig om een intelligente analytische laag te creëren tussen de ruwe gegevens in Microsoft Dynamics NAV en/of Microsoft Dynamics CRM en de besluitvormers. Hiermee kunt u eenvoudig en snel gegevens over verkoop, financiën, magazijn, aankopen, debiteuren en crediteuren verzamelen, analyseren en uitwisselen.

Pluk snel de vruchten

Met NORRIQ BI schiet u snel uit de startblokken. Wij hebben het voorafgaande werk al voor u gedaan, zodat u normaal gesproken vanaf de eerste dag al 80 % van uw doelstellingen bereikt. En dankzij de wisselwerking met onze ervaren consultants plukt u snel de vruchten van uw nieuwe bedrijfsinzichten.

Analyseer dieper

Business Intelligence versterkt uw verkoop. Het programma optimaliseert uw capaciteitsbeheer, uw hulpmiddelenvoorraad en de rendabiliteit van uw productie. Het geeft het management een betere basis voor beslissingen en maakt het eenvoudiger om meerdere boekhoudingen te hanteren.

Optimaliseer uw hele onderneming met BI

Geef uw verkoopcijfers een boost. Optimaliseer uw capaciteitsbeheer, uw grondstoffenvoorraad en de rendabiliteit van uw productie. Neem betere managementbeslissingen en beheer meerdere boekhoudingen. Dit alles is gebaseerd op de BI Cubes, om de gegevens van Microsoft Dynamics NAV te converteren naar overzichtelijke en duidelijke dashboards.

BI geeft uw verkoopcijfers een boost

Zonder inzicht in uw onderneming is het moeilijk om nieuwe commerciële kansen te creëren. NORRIQ BI biedt u een dieper inzicht in uw markt, uw klanten, uw concurrenten en uw potentiële risico’s. Concreter gezegd: Bekijk op realtime dashboards welke zaken in de pijplijn zitten en welke daarvan u gewoon moet winnen. Weet u welke producten goed presteren op welke markten of welke artikelen het best op een beurs verkopen? Gebruik deze kennis vervolgens in uw winkel of webshop. Weet u hoe uw onlinemarketing de verkoop in de winkel beïnvloedt. Check of uw productflow wel de juiste is. Volg op de voet hoe uw omzet presteert ten opzichte van uw budget – bijvoorbeeld elk halfuur. Of bekijk uw kosten. En nog tal van andere zaken die net zo belangrijk zijn voor uw onderneming.

BI in de productie

Optimaliseer uw capaciteitsbeheer en grondstoffenvoorraad. Geef uw voor- en naberekening een veel diepere dimensie dan traditionele rapportering mogelijk maakt. Dankzij NORRIQ BI ziet u eenvoudig hoe uw productiecapaciteit zich verhoudt tot de grondstoffenvoorraad in uw magazijn. Zo ontdekt u met gemak de belasting van een bepaalde machine. Bij afwijkingen in het productieproces geeft NORRIQ BI via een drill down uitleg over de oorzaak. Bovendien kunt u heel eenvoudig de prestaties van een ploeg, team of medewerker raadplegen. Of de winst per productie, door de werkelijke verkoopprijs te vergelijken met de berekende kostprijs en de productiekosten.

BI bij het financiële en zakelijke beheer

NORRIQ BI biedt u een strategisch inzicht in belangrijke KPI’s voor alle bedrijfsactiviteiten, afdelingen en geografische gebieden. Analyseer welke strategie uw onderneming het best volgt. Bekijk in realtime of uw strategie het gewenste resultaat oplevert. Controleer of uw onderneming zich goed ontwikkelt en winst behaalt op de commerciële gebieden die u belangrijk vindt. Bekijk waar u wint en waar u verliest, en welke zaken u gewoon moet winnen. Weet u niet goed waar het potentieel in uw onderneming ligt? Onze consultants helpen u met plezier om de mogelijkheden in kaart te brengen met NORRIQ BI.

BI op financieel gebied

NORRIQ BI staat voor meer dan het klassieke financiële beheer waarbij u de debiteuren en crediteuren opvolgt. Deze oplossing biedt onder meer ook krachtige consolidatietools voor ondernemingen met meerdere vennootschappen en boekhoudingen. Ze consolideert automatisch de boekhoudingen van alle vennootschappen in het concern, zonder tijdrovende werkzaamheden met rekenbladen. Met NORRIQ BI ontleedt u bovendien met gemak het totale resultaat, zodat het resultaat en de balans per vennootschap zichtbaar worden. NORRIQ BI zorgt ervoor dat iedereen binnen de organisatie met dezelfde boekhoudkundige waarden werkt. De geconsolideerde boekhouding maakt het dagelijkse werk van de financiële afdeling gemakkelijker wanneer ze de handel tussen de verschillende vennootschappen onderling moet verwerken.

Vraag nu uw demo