Het succes van uw ERP-project is het succes van uw bedrijf

Als u de logica van gisteren toepast om de uitdagingen van morgen aan te pakken, geeft dat niet de beste resultaten. Hetzelfde geldt voor uw keuze van een ERP-partner. Met NORRIQ bent u er zeker van dat u een ERP-systeem krijgt van een toekomstgerichte partner die de vinger aan de pols houdt en over een grondige kennis van Microsoft Dynamics beschikt. Wij weten hoe ERP uw management en medewerkers op de beste manier kan helpen om uw groeistrategie te realiseren.

Voor ons is ERP veel meer dan technologie en IT. Succesvolle ERP-projecten worden gestuurd door de onderneming. Zulke projecten optimaliseren de structuren, processen en samenwerkingsvormen van de organisatie en dagen deze uit. Dankzij onze ervaring, onze ervaren consultants en onze beproefde implementatiemethodes passen we ERP doeltreffend toe in uw onderneming. Snel, risicoloos en met een aantrekkelijke ROI.

Maak de stap naar ERP

Heeft u een (middel)groot bedrijf te runnen? Dan is Microsoft Dynamics NAV voor u een goede keuze.

Er bestaat geen eenduidig antwoord op de vraag welke ERP-oplossing een middelgroot of groot bedrijf nodig heeft. Wel heeft een flexibele, meegroeiende ERP-oplossing van NORRIQ gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV enkele sterke troeven. Dynamics NAV vereenvoudigt de bedrijfsprocessen en maakt ze doeltreffender met betrekking tot financieel beheer, productie, leveranciersbeheer, rapportering, verkoop, HR, projectbeheer en service. Bovendien krijgt u toegang tot de 360°-competentie en de professionele kennis van NORRIQ. Wij helpen u om sterker te groeien dan u had verwacht, een snelle ROI te realiseren en de risico’s uit uw project te halen.

Lees meer over Microsoft Dynamics NAV

NORRIQ levert 360 graden rond uw ERP-project

U weet waar u met uw onderneming naartoe wilt.
NORRIQ levert de bedrijfsoplossing die u naar dat doel brengt.

  • Voorafgaand onderzoek
  • Projectscope
  • Implementering
  • Opleiding
  • Hosting
  • Bedrijfsadvies
  • Systeemadvies
  • Projectleiding
  • IT-infrastructuur
  • Outsourcing

Drie goede tips voor uw ERP-project

Denk flexibel

De grootste fout die uw onderneming kan maken, is ERP-projecten als een absolute grootheid beschouwen. Uw bedrijfsomgeving evolueert voortdurend en daardoor kunnen ook uw voorwaarden en doelstellingen voor het project gemakkelijk veranderen. Wees flexibel onderweg.

Slank uw processen af

Een groter concurrentievermogen komt niet tot stand door gecentraliseerde en ingewikkelde ERP-processen. Wel door uw ERP-systeem ‘af te slanken’ en de processen naar de gebruikers te verplaatsen via gebruiksvriendelijke en flexibele systemen. Denk maar aan CRM, portalen en BI-oplossingen.

Werk samen

Verdeelt u het ERP-project in enkele fasen en staat u open voor de input van de gebruikers? Dan plukt u volop de vruchten van het project en krikken de nieuwe ERP-tools uw productiviteit gegarandeerd op.

Heeft u vragen? Aarzel niet! Wij nemen contact met u op!