Bouw bruggen tussen uw systemen

Print u data vanuit één systeem om ze vervolgens in een ander systeem in te voeren? Hebt u weleens commerciële kansen en winstmogelijkheden misgelopen omdat u belangrijke data niet kon vinden?

Door uw systemen met elkaar te verbinden krijgt u de beste bescherming tegen het verloren gaan van data en het mislopen van verkoopopportuniteiten. Integratie is echter geen gemakkelijke klus. Het vergt kennis van software, subsystemen en sectorspecifieke processen. NORRIQ's ervaren consultants combineren al deze competenties, zodat u al uw systemen kunt samenbrengen in één zakelijk ankerpunt, dat meerwaarde creëert en volledig aan uw behoeften is aangepast.

VRAAG ADVIES

Waarom NORRIQ?

Eenvoudige en veilige integratie

De functionaliteiten in NORRIQ's ERP- en sectorgerichte bedrijfssystemen zijn nauw geïntegreerd en goed op elkaar afgestemd. Ze sluiten bovendien goed aan op uw processen, uw IT-omgeving en op de meeste producten van derden. Het resultaat? Op een snelle, eenvoudige en veilige wijze krijgt u de meerwaarde van deze integratie.

Complete integratie

NORRIQ helpt u bij het integreren van uw centrale ERP-systeem met de buitenwereld – ongeacht of het CRM, BI, sectorspecifieke oplossingen of mobiele toestellen betreft, of de hele portefeuille van de standaardproducten van Microsoft zoals Office 365.

Synergievoordelen

Integratie zorgt er niet alleen voor dat systemen goed op elkaar zijn afgestemd, maar biedt ook waardevolle mogelijkheden voor het optimaliseren en consolideren van uw systemen en processen. NORRIQ kan u meer vertellen over deze synergievoordelen.

Implementeer de toekomst stapsgewijs

Onze diepgaande ervaring in integratie schenkt u de vrijheid om stap voor stap bruggen naar de toekomst te bouwen. Dankzij onze competenties integreert u op soepele wijze de oude met de nieuwe systemen, ongeacht uw behoeften.

Geen onderbrekingen

Een goede integratie start met de zekerheid dat u tijdens het hele proces toegang hebt tot belangrijke bedrijfssystemen. Dat bereikt u met NORRIQ. Omdat wij beschikken over de nodige ervaring.

Vraag advies bij NORRIQ