Mobiliteit. Onmisbaar voor een hogere productiviteit

Ooit was ERP een ondersteunend systeem dat slechts door een relatief klein aantal medewerkers gebruikt werd. Vandaag de dag ziet de situatie er compleet anders uit. De bedrijfssystemen worden momenteel door 80% van de medewerkers gebruikt, terwijl dat vroeger slechts 10 tot 20% was. Door hen mobiel toegang tot de bedrijfssystemen te geven, kunt u een aanzienlijke productiviteitswinst boeken. 

Vraag een demo aan

 

Optimaliseer uw onderneming dankzij mobiliteit

NORRIQ helpt u om de flexibiliteit en productiviteit van uw medewerkers te verhogen met behulp van mobiele oplossingen die hen eenvoudig toegang bieden tot bedrijfsgegevens via smartphones, tablets en laptops. De mobiele oplossingen van NORRIQ zijn gebruiksvriendelijk, intuïtief en afgestemd op uw branche. Bovendien kunnen uw medewerkers ze in alle veiligheid gebruiken met hun privételefoon en tablet op het werk. Wilt u ook hosting van uw mobiele oplossingen? We helpen u hier graag mee.

Verhoog de waarde van uw investering

Verbeter uw klantenservice. Neem sneller beslissingen. Versnel transacties en processen. Door de functies van uw centrale bedrijfssystemen mobiel te maken, boort u nieuwe mogelijkheden aan om uw investering in de Microsoft Dynamics- en Microsoft Office-bedrijfssystemen te benutten en te beschermen.

Verhoog uw productiviteit

Maak gebruik van de belangrijkste driver voor productiviteitswinst van het ogenblik. Waarschijnlijk hebt u al – met succes – de toegang tot uw informatie en interne processen geoptimaliseerd. U zult zien dat uw productiviteit nog een enorme sprong zal maken als u deze bedrijfsgegevens en -processen net daar ter beschikking stelt waar uw medewerkers zich bevinden.

Versterk uw sales

De mobiele sales oplossing van NORRIQ is een goed voorbeeld van een concrete, grondig geteste, mobiele oplossing. Ze helpt verkopers op het terrein een handje: ze kunnen eenvoudiger de status van de klant controleren, bijgewerkte prijzen raadplegen, de goederenvoorraad bekijken ... en nog veel meer. Bovendien maakt deze oplossing het mogelijk om ter plaatse de factuur voor de klant op te stellen. Zo bespaart u geld op administratie en gaat de factuur sneller naar de klant.

Maak kennis met de nieuwe generatie

Een geheel nieuwe generatie is op de bedrijfsvloer verschenen. Deze jonge, gemotiveerde nieuwe collega’s verwachten een eenvoudige en intuïtieve toegang tot de bedrijfssystemen via tablets, laptops en smartphones (ook hun privétoestellen). Zorg ervoor dat uw bedrijf hier klaar voor is en zie hoe de samenwerking en de prestaties naar een hoger niveau klimmen.

Waarom NORRIQ kiezen?

Al jaren creëert NORRIQ waarde op het vlak van mobiele oplossingen.
Enkele van de sterkste merken ter wereld kozen voor NORRIQ.

Vraag een demo aan