Terug

Uw bedrijf groeit?

Dankzij NORRIQ Start2Scale houdt u tijd en energie over voor wat echt telt, zonder afleidingen. Een eenvoudige, schaalbare en modulaire oplossing met Microsoft Dynamics onder de motorkap. En ideaal om flexibel te groeien: u koopt alleen wat u nodig hebt, precies wanneer het u uitkomt.

Hoog tijd om uw droom waar te maken!

Aan uw zijde bij elke stap vooruit

Uw start-up zet zijn eerste stapjes in de zakenwereld of u bent op zoek naar de ideale softwareoplossing om uw bedrijf door de volgende groeifase te loodsen? In elke situatie staat NORRIQ Start2Scale voor u klaar! In uw groeitraject komen vast nieuwe uitdagingen op u af. En dan hebt u de juiste mix van processen en technologieën nodig, dat beseffen we. Onze eenvoudige, modulaire oplossing helpt uw bedrijf op koers te houden terwijl u naar de volgende mijlpaal toewerkt

image

Houd uw financiën in de hand

Bespaar tijd op uw financiële processen dankzij automatische afstemming van rekeningen en snelle, nauwkeurige afsluiting. Werk transparanter dan ooit met dank aan efficiënte rapportage over de prestaties en een makkelijk beheer van compliancekwesties.

image

Stroomlijn uw bedrijf

Consolideer uw bedrijf en werk sneller en efficiënter dankzij geautomatiseerde taken en workflows. En om het u makkelijk te maken, zijn die stuk voor stuk geïntegreerd met uw vertrouwde Office 365-apps.

image

Beveilig uw gegevens

Uw gegevens zijn veilig en worden gesynchroniseerd met de cloud, voor een beter zicht op uw financiën. Bespaar op hardwarekosten en pluk de vruchten van een grotere betrouwbaarheid.

Werk slimmer

Wij helpen u om uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en efficiënter te werken met geautomatiseerde taken en workflows. Onze gebruiksvriendelijke tools zijn geïntegreerd met de Office 365-apps. Zo bespaart u tijd en is er minder opleiding nodig. Gegevens van verschillende bedrijfseenheden en functies worden gebundeld en veilig bewaard in de cloud.

image

Maak moeiteloos rapporten aan

Snelle, gemakkelijke en nauwkeurige rapportage is goud waard. U werkt transparanter, weet altijd meteen hoe goed uw bedrijf presteert en spoort knelpunten in geen tijd op. Heldere rapporten helpen u bovendien snel en vol vertrouwen beslissingen te nemen en zorgen dat u steevast de regels volgt – onmisbaar voor een onberispelijke reputatie.

image

Software die met u meegroeit

Uw bedrijf is uniek, en dus ook uw route naar succes. Met NORRIQ Start2Scale breidt u uw bedrijfssoftware makkelijk uit naarmate uw behoeften toenemen. Bespaar in de opstartfase door alleen te investeren in wat u nodig hebt om aan de slag te gaan. Dankzij onze flexibele aanpak voegt u moeiteloos extra modules toe naarmate er nieuwe dromen bij komen en uw doelen ambitieuzer worden.

image

Onze oplossing

NORRIQ Start2Scale

  • Snel aan de slag
  • Basis Microsoft Business Central set-up*
  • Vlotte integratie met Office 365
  • Teamwork met Microsoft Teams
  • 5 Workshops (met 4 extra optionele)
  • Advies en ondersteuning door NORRIQ Experts

 

Klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

image