Uw boekhouding geoptimaliseerd met NORRIQ Finance XL

Finance XL is een add-on oplossing die gebaseerd is op onze jarenlange ervaring met implementaties van Microsoft Dynamics NAV voor talrijke boekhoudafdelingen in diverse sectoren. Met Finance XL krijgt u niet alleen een indrukwekkende lijst van optimalisaties die het risico op fouten drastisch zullen verminderen, de toegevoegde functionaliteit en versnelde maandafsluiting zullen er ook voor zorgen dat uw boekhouding sneller, gebruiksvriendelijker en geoptimaliseerd zal werken.

NORRIQ Finance XL is gecertifieerd voor Microsoft Dynamics.

Vraag een demo

Uw boekhouding sneller, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd

Finance XL is een add-on oplossing die gebaseerd is op onze jarenlange ervaring met implementaties van Microsoft Dynamics NAV voor talrijke boekhoud-afdelingen in diverse sectoren.

1

Snel up and running

Kiest u voor Microsoft Dynamics NAV in combinatie met NORRIQ Finance XL voor uw boekhouding? Dan kiest u niet alleen voor een aantal vooraf bepaalde database settings, maar ook voor een reeks van standaard layout’s voor het maken van offertes, orders, facturen en aanmaningen. Op die manier kan u zo snel mogelijk aan de slag!

2

Optimaliseer uw boekhouding

In NORRIQ Finance XL zitten een aantal handige parameters om de verwerkingssnelheid te verhogen of om te vermijden dat de gebruiker fouten maakt. Bijvoorbeeld niet toestaan dat de prijs 0€ is, of het correct toepassen van specifieke vermeldingen rond BTW op de factuur, of het automatisch berekenen van de gestuctureerde boodschap zodat de verwerking van uw rekeninguittreksels sneller gaan via CODA, ...

3

Extra functionaliteit

Gebaseerd op onze jarenlange ervaring en feedback van onze klanten werden in Finance XL extra functionaliteit gebundeld om standaard Microsoft Dynamics NAV nog makkelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor uw boekhouding.

Enkele voorbeelden: onbeperkt filteren op item property, het copieren van items, Intrastat op G/L accounts, een geautomatiseerde conversie van IBAN en SWIFT, het aanmaken van eenPro-forma factuur, Fiche 281.50 en 325.50, milieutaks van Bebat/Recubel, een overzicht van openstaande inkoop- en verkooporders, ...

4

Snellere maandafsluiting

Maandafsluiting. De drukste en meest stressvolle periode voor u als CFO én voor uw team.  Met Finance XL zal uw maandafsluiting niet alleen sneller en efficiënter verlopen, maar het automatiseren van een aantal handelingen zal ook het risico op fouten minimaliseren.

Waarom kiezen voor NORRIQ en Finance XL?

Al jaren creëert NORRIQ meerwaarde voor haar klanten met behulp van Microsoft Dynamics NAV en Finance XL:

Lees cases

Vraag uw demo