NORRIQ Financial Services:

Financieel succes dankzij deskundige consultants. Bij NORRIQ Financial Services bouwen we langdurige partnerschappen op basis van vertrouwen en innovatie. Onze focus? Klantgerichte excellentie door oplossingen op maat te bieden, uitzonderlijke service te leveren en voorop te blijven lopen in de branche dankzij ons gepassioneerd team en diepgaande marktexpertise.

Bij NORRIQ Financial Services zijn we trots op ons team van 80 ervaren consultants die experts zijn in de financiële dienstverleningssector. Met hun diepgaande kennis en begrip van de branche beschikken onze consultants over een schat aan expertise op gebieden van financiële criminaliteit en compliance, technologie en big data, evenals bedrijfs- en digitale transformaties. Dankzij hun gespecialiseerde kennis kunnen we waardevolle inzichten en oplossingen op maat bieden die precies passen bij de specifieke uitdagingen van financiële dienstverleningsorganisaties.

Onze consultants werken nauw met u samen om strategieën te ontwikkelen die precies passen bij uw specifieke doelen. Door hun uitgebreide ervaring in de branche te combineren met innovatief denken, leveren zij consequent duurzame oplossingen die tastbare en meetbare resultaten voor uw bedrijf opleveren.

Als uw betrouwbare partner brengen we niet alleen expertise in het coördineren van transformatieprojecten, maar hebben we ook een diepgaand inzicht in het financiële landschap. Onze consultants leiden de noodzakelijke veranderingen, zodat uw bedrijf effectiever, efficiënter en flexibeler wordt in reactie op de snel evoluerende financiële sector.

image

Onze expertise

Bij NORRIQ Financial Services zijn we trots op ons uitgebreid aanbod aan adviesdiensten in meerdere domeinen van de financiële dienstverleningsbranche. Dit breed dienstenaanbod stelt ons in staat om sterke partnerschappen op te bouwen en de reputatie van een betrouwbare adviseur te verdienen bij tal van vooraanstaande financiële afdelingen.

Business & Digitale transformatie business

Wij geven uw bedrijf een digitale boost met onze grondige expertise in projectmanagement, coördinatie van transformatieprogramma's, vernieuwing van bedrijfsprocessen en implementatieoplossingen voor het Target Operating Model. We zorgen ervoor dat uw onderneming vooruitgaat en klaar is voor de toekomst.

FinCrime & Compliance supervised_user_circle

We beschikken over uitzonderlijke expertise op het gebied van Know Your Customer (KYC) en Anti Money Laundering (AML), die operationele, project- en regelgevingsdomeinen omvatten. Profiteer van onze uitgebreide kennis om solide compliance te waarborgen en effectieve preventie van financiële criminaliteit te realiseren.

Technologie tap_and_play

We bieden complete oplossingen, waaronder systeemselectie, implementatie, applicatieontwikkeling en naadloze integratie van bedrijfsprocessen. Ons doel is om voorop te lopen in innovatie, zoals ook oplossingen aan te bieden op het gebied van robotica en slimme automatisering.

Data & Analytics pie_chart

Wij halen het maximale uit uw gegevens met onze kennis op het gebied van Big Data, Analytics Reporting en AI-gestuurde Machine Learning-oplossingen. Neem goed geïnformeerde beslissingen en verkrijg waardevolle inzichten om de groei van uw bedrijf te stimuleren in het tijdperk van data-gedreven besluitvorming.

Cybersecurity settings

Versterk uw cybersecurity en benut de voordelen van cloudoplossingen in verschillende IT-domeinen. Beperk risico's dankzij onze expertise op het gebied van cyberbeveiliging en de cloud. 

Team van experten

Onze consultants hebben een uitstekende reputatie vanwege hun diepgaand inzicht en praktische expertise in de meest veeleisende uitdagingen waarmee financiële dienstverleningsorganisaties te maken hebben. Dankzij hun eigen kennis en ons uitgebreide netwerk van ervaren experts op specifieke vakgebieden, zorgen we voor op maat gemaakte oplossingen die precies aansluiten bij uw zakelijke doelstellingen.

Deel uitmaken van ons team?

Benieuwd hoe NORRIQ u kan helpen?

Onze consultants bieden een antwoord op al uw vragen.