Hosting of cloud - op maat geleverd

Dankzij de hosting- en clouddiensten en het deskundige advies van NORRIQ komt u rechtstreeks uit bij een betrouwbare, doeltreffende en veilige oplossing die bij u past. Een oplossing die het beheer van uw ERP-systeem, uw CRM-oplossing en andere services vereenvoudigt. Wij helpen u bovendien om uw Office- of andere applicaties (bijvoorbeeld Office365) in de cloud te plaatsen. Bij ons krijgt u de IT-service die bij u past rond uw hosting- en cloud-behoeften. Dit alles wordt online geleverd, zodat het voor u eenvoudiger en rendabeler wordt om software te gebruiken, te beheren en te optimaliseren – zonder dat u zelf in servers moet investeren.

VRAAG ADVIES

 

Drie opties die uw dag gemakkelijker maken

Breng uw IT bij ons onder

Door uw IT bij NORRIQ onder te brengen, kunt u zich op uw onderneming concentreren. U kiest zelf: in ons hostingcenter of in de cloud. Voor welke optie u ook kiest, wij beveiligen u tegen onvoorziene onderbrekingen.

Vraag advies bij NORRIQ

De cloud of on premise? Het noorden kwijt? Vraag advies bij NORRIQ. We bekijken samen met u de mogelijkheden om uw IT en licenties te optimaliseren. Bovendien komt u te weten hoe u met behulp van hosting en de cloud uw IT-kosten beter onder controle krijgt.

Experts in integratie

Als u met één of meerdere applicaties naar de cloud gaat, is het cruciaal dat uw systemen probleemloos blijven samenwerken. NORRIQ zorgt ervoor dat uw IT-omgeving optimaal functioneert in 360° rond alle applicaties, servers en platforms.

Kies hosting of cloud. Vereenvoudig uw leven en krijg uw IT-kosten beter onder controle:

Microsoft NAV

Microsoft CRM

Business Intelligence

INDUSTRY OPLOSSINGEN

Exchange Online

SharePoint Online

Office 365

Lync Online

Vraag advies bij NORRIQ