Drink-IT by NORRIQ

Bekijk film

Drink-IT® als ideale oplossing voor de efficiënte reorganisatie van de Noorse brouwerij Mack

Brouwerij Mack uit Noorwegen heeft zichzelf de voorbije jaren heruitgevonden. Een nieuwe locatie en een grondige interne reorganisatie gingen gepaard met een vernieuwing van de IT-infrastructuur. Macks zoektocht naar een ERP-systeem voor de brouwerijsector eindigde in België, bij de Drink-IT® oplossing van NORRIQ. Naast Microsoft Dynamics NAV biedt Drink-IT® aan Mack een krachtige en gestandaardiseerde oplossing, die maatwerk tot een minimum beperkt en maximaal inzicht biedt in de specifieke brouwerijactiviteiten.

 

                                                                             

“Drink-IT® ondersteunt ons perfect bij onze dagelijkse taken en heeft bijgedragen tot een meer gestructureerd gegevensbeheer en een hogere efficiëntie. Dankzij de interne reorganisatie en de automatisering met Drink-IT®, hebben alle afdelingen hun kosten aanzienlijk kunnen verminderen.”

Erik Larsson, Logistics & IT Manager, Mack

 

Profiel
Brouwerij Mack (1877) produceert 15 biersoorten en 13 soorten frisdrank en mineraalwater. De meest noordelijke brouwerij ter wereld telt zo’n 130 werknemers en realiseert een omzet van 300 miljoen NOK (ca. 40 miljoen euro).

Uitdaging
Omdat het oude softwarepakket niet langer ondersteund werd, moest Mack op zoek naar een nieuw toekomstgericht pakket voor brouwerijen, dat samen met de interne reorganisatie zou bijdragen aan meer efficiëntie en transparantie.

Oplossing
Via een lokale partner Jupiter, kwam Mack terecht bij Drink-IT®, de oplossing voor brouwerijen en drankengroothandels van NORRIQ. Deze oplossing voegt specifieke sectorfunctionaliteit toe aan het universele Microsoft Dynamics NAV ERP-pakket.

Voordelen

  • Centraal beheer van gegevens in één database
  • Gestructureerde gegevensinvoer vermijdt fouten
  • Tijdwinst dankzij toenemend aandeel elektronische klantenorders (EDI)
  • Geautomatiseerd voorraadbeheer met minimum en maximumvoorraden en (binnenkort) vlotte en geregistreerde magazijnbewegingen met behulp van handscanners
  • Minder stockbreuken en overschotten dankzij productieplanning en forecasting
  • BI Cubes bieden elke gebruiker een gepersonaliseerd dashboard met bedrijfsgegevens