Stroomlijn uw bedrijfsprocessen

Een concurrentieel voordeel behouden in de huidige competitieve markt wordt steeds moeilijker. Globalisering, opkomende markten, de steeds strenger wordende kwaliteitsnormen, … dit zijn slechts enkele van uw uitdagingen.

Met een sterke industrieoplossing zoals Drink-IT, gebouwd op Microsoft Dynamics, heb je de totaaloplossing gevonden om uw bedrijf op een succesvolle manier te leiden.

Vraag een demo aan  Download onze ERP guide

Klant Case Video:
Mack Breweries

Zie film

Internationaal, schaalbaar, uniek en overal beschikbaar

35 landen

Drink-IT werd succesvol geïmplementeerd bij drankenproducenten en -distributeurs over de hele wereld.

Voor groot en klein

Drink-IT is zowel geschikt voor kleine familiebedrijven als voor de grote internationale spelers. Iedere klant bepaalt welke processen hij al dan niet wil automatiseren.

Jarenlange ervaring

De nauwe samenwerking met de drankenindustrie, over de jaren heen, heeft geleid tot een solide industrieoplossing waarin de sectorspecifieke processen standaard aanwezig zijn.

Cloud of on premise

U kunt onze oplossing installeren op uw eigen servers (on premises) of in de cloud. Aan u de keuze. We ondersteunen en helpen u.

Met Drink-IT integreert u al uw processen in één enkele toepassing!

360° Oplossing

Bundel al uw bedrijfsprocessen van verkoop, bedrijfsadministratie, logistiek, voorraadsystemen tot productieplanning in één totaaloplossing. 

1

Ondersteun en optimaliseer uw bedrijfsprocessen

Met Drink-IT ERP heeft u de oplossing voor de sectorspecifieke uitdagingen waar de drankensector iedere dag mee wordt geconfronteerd. De oplossing biedt u het inzicht dat nodig is om geïnformeerde beslissingen te nemen op het vlak van productie- en kwaliteitsbeheer, logistiek, verkoop en promoties.

Accijnzen, leeggoed, kortingen, promoties… worden automatisch berekend volgens uw commerciële afspraken met uw business partners en volgens de wettelijke vereisten. Het geïntegreerd scanningsysteem, gebaseerd op SSCC pallet tracering, garandeert volledige opvolging doorheen het productieproces en logistiek. Drink-IT heeft een EMCS (Excise Movement Control System) module voor het automatisch opvolgen van leveringen en ontvangsten binnen de Europese Unie. Daarnaast is ook de accijnsaangifte elektronisch voorzien met de Belgische overheid.  Kortom, met Drink-IT ERP, kunt u al uw verschillende bedrijfsprocessen optimaal op elkaar afstemmen waardoor u een beter zicht krijgt op uw organisatie, en u er zo ook meer controle over krijgt.

 

Lees meer op drink-it.com ›

2

Volg de volledige materiaalstroom doorheen uw bedrijf

Zet uw resources optimaal in en stuur uw productieprocessen aan met een MES (Manufacturing Execution System) op maat voor de drankensector. Met Drink-IT MES heeft u een perfect zicht op het verloop van de productieprocessen in uw productielijn. U kan, met een minimum aan administratie, de volledige materiaalstroom doorheen uw bedrijf volgen, van grondstof tot verwerkt product en omgekeerd. De oplossing analyseert de prestaties en kwaliteit van alle tussenliggende processen. Dankzij de nauwe integratie met Drink-IT ERP, zorgt u ervoor dat de constante uitwisseling van informatie tussen business en productie op de best mogelijke manier verloopt. Dit draagt bij tot minder voorraad, betere kwaliteit en minder kosten.

 

Lees meer op drink-it.com ›

3

CRM versterkt uw verkoop en klantenservice

Drink-IT CRM is een complete tool voor het beheer van uw klantenrelaties. U krijgt een 360° overzicht van al uw klanten en uw klantinteracties, zodat u uw opportuniteiten kunt maximaliseren en uw klantenloyaliteit kunt versterken. Dankzij de integratie van specifieke processen voor de drankensector komt Drink-IT CRM tegemoet aan de uiteenlopende eisen van de drankenindustrie.

Deze oplossing ondersteunt uw sales- en serviceteams in hun backoffice activiteiten en tijdens klanten- of prospectiebezoeken. Verkopers doen storeschecks, maken bezoekrapporten en registreren de follow-up activiteiten onmiddellijk via de tablet. Daarnaast ondersteunt het uw technici bij een goede dienstverlening in de cafés en verkooppunten. Krijg dankzij Drink-IT CRM inzicht in uw markt!

 

Lees meer op drink-it.com ›

4

Krijg inzicht in uw organisatie

Dankzij onze Drink-IT Business Intelligence oplossing krijgt u toegang tot alle bedrijfsinformatie waar en wanneer u die nodig hebt zodat u sneller betere beslissingen kan nemen!

Drink-IT BI verschaft een gemeenschappelijke gebruikersinterface die al de nodige informatie weergeeft. Met enkele muisklikken wordt data van verschillende afdelingen en bedrijfsdomeinen omgezet in informatie. U kunt gebruikmaken van een geïntegreerde, gebruiksklare reeks templates, specifiek voor de drankensector, waarmee u slimme dashboards, onthullende analyses en inzichtelijke rapporten kunt opstellen. Drink-IT BI ondersteunt beslissingsnemers om de prestaties van het bedrijf op strategisch, tactisch en organisatorisch vlak te verbeteren.

 

Lees meer op drink-it.com ›

Uw verkoop- en distributieproces optimaliseren?

Kijk hoe Drink-IT u hierbij kan helpen

Waarom kiezen voor Drink-IT®?

Naast de jarenlange ervaring is NORRIQ ook wereldwijd strategische partner van Microsoft voor de drankenindustrie. Een aantal drankenproducenten en -distributeurs die gekozen hebben voor Drink-IT®:

Lees onze cases

Vraag een demo aan

Problemen met het kiezen van een ERP-systeem voor je brouwerij? Download onze guide!

Download