Het perfecte inzicht in uw klanten en de markt

Uw klanten zijn veeleisend. Het is cruciaal dat u op elk moment weet wat ze verwachten en wat er in de markt gebeurt. Telkens dat ene stapje voorblijven op de concurrentie wordt steeds een grotere uitdaging.

NORRIQ Consumer Goods is een compleet CRM-systeem, gebaseerd op de Microsoft Dynamics technologie. Deze oplossing ondersteunt uw sales- en serviceteams in hun backoffice activiteiten en tijdens klanten- of prospectiebezoeken.

Dankzij een helder inzicht in de klantenportefeuille, kan u uw verkoopteam op de meest efficiënte wijze aansturen. Objectieve rapporten zorgen ervoor dat u het maximum uit uw marketingcampagnes haalt. Tegelijk helpt NORRIQ Consumer Goods om uw serviceactiviteiten te optimaliseren en automatiseren. Bovendien integreert de toepassing vlot met Microsoft Dynamics NAV of andere backend-systemen.

Vraag een demo aan

Ondersteun uw sales-, marketing-, en serviceteams

NORRIQ Consumer Goods geeft u op elk moment een real time overzicht over uw klanten en de verzamelde gegevens van uw doelmarkten waardoor u kort op de bal kan spelen.

1

Boost uw verkoopteam

Uw verkopers bevinden zich dagelijks bij uw klanten. NORRIQ Consumer Goods ondersteunt hen om hun doelstellingen te halen door eenvoudig alle gegevens te verzamelen en bezoeken te registreren via de voorgedefiniëerde bezoekrapporten. 

Uw verkopers hebben een real-time overzicht per klant (to do’s,  calls, aantal bezoeken,…) en kunnen de opvolging per klant raadplegen (welke productintroducties hebben er plaatsgevonden, wat was de inhoud van de klantgesprekken, wat is het totaalbedrag van de openstaande facturen,…). NORRIQ Consumer Goods ondersteunt uw verkopers in het verzamelen van al deze data in Microsoft Dynamics CRM en zo wordt de tijd die nodig is voor administratie tot een minimum beperkt.

2

Stroomlijn uw marketingcampagnes

Hebt u vandaag een inzicht in de succesratio van uw promotioneel jaarplan? Welke campagnes zijn succesvol geweest en welke niet? Dankzij NORRIQ Consumer Goods kunt u de klantensegmentering van uw promotionele acties verbeteren, uw campagnes optimaliseren en in real-time de adoptiegraad van uw klanten monitoren.

Indien het gewenste resultaat er niet is, kan je kort op de bal spelen en een marketingactie opzetten om toch nog tot het gewenste resultaat te komen. U kan perfect al deze acties volgen, bijsturen en evalueren naar volgende campagnes toe. Met een 360-graden klantenoverzicht helpt NORRIQ Consumer Goods u om de juiste campagne op te zetten voor de juiste doelgroep.

3

Automatiseer uw service

Combineer productiviteit met gebruiksgemak. NORRIQ Consumer Goods helpt om uw serviceactiviteiten te automatiseren en optimaliseren. Dankzij deze oplossing hebben uw technici alle informatie bij de hand om hun werk optimaal uit te voeren.

Terwijl ze onderweg zijn, kunnen ze onderdelen bestellen zodat de installaties of herstellingen vlot afgehandeld kunnen worden. Uw technici kunnen onmiddellijk rapport uitbrengen, via de tablet, en feedback geven zodat een snelle opvolging en efficiënte planning mogelijk is.

Door de administratie voor hen zo eenvoudig mogelijk te maken, krijgen ze meer tijd om uw klanten te helpen of meer klanten te bedienen.

4

Mobiel en platformonafhankelijk

NORRIQ Consumer goods is een mobiele oplosssing. Uw verkoopteam, marketingmedewerkers en onderhoudstechniekers kunnen NORRIQ Consumer Goods gebruiken op laptop, tablet en smartphone waar en wanneer ze maar willen waardoor de productiviteit aanzienlijk verhoogt.

Hierbij hoeft u zich geen zorgen te maken over het type smartphone of tablet: de mobiele toepassing is volledig platformonafhankelijk en werkt zowel op Windows, Android als IOS. De toepassing werkt bovendien 100% online en offline. Zodra een internetverbinding beschikbaar is, worden alle offline gegevens naadloos gesynchroniseerd. De doorgedreven gebruiksvriendelijkheid maakt het uw vertegenwoordigers zo gemakkelijk mogelijk.

5

Een BI-oplossing op maat

Verliest u het overzicht door een overvloed aan klantgegevens en marktinformatie? Hebt u moeite om de juiste beslissingen te nemen? NORRIQ combineerde zijn expertise in de Consumer Goods sector met de kennis van geavanceerde BI-oplossingen. Krijg hierdoor een duidelijk overzicht van uw klanten en markt zodat u uw klanten beter begrijpt en hierop kan inspelen. Evalueer, optimaliseer en verbeter de performantie van uw verkooppunten dankzij de marktinformatie en neem juiste beslissingen!

Waarom kiezen voor NORRIQ Consumer Goods?

NORRIQ heeft op korte tijd een indrukwekkende klantenportfolio uitgebouwd in diverse sectoren in binnen- en buitenland. Deze bedrijven hebben alvast gekozen voor NORRIQ Consumer Goods:

Lees onze cases

Vraag een demo aan