Uw logistieke kosten onder controle met NORRIQ Distribution

NORRIQ Distribution helpt u bij het stroomlijnen van uw distributieprocessen, het verbeteren van uw voorraadbeheer en de efficiëntie van uw magazijn. De oplossing helpt u bovendien een groot gamma bedrijfsdomeinen te beheren in overeenstemming met uw behoeften. U kunt functionaliteiten toevoegen wanneer u wilt, op uw eigen ritme.

Met NORRIQ Distribution heeft u een beter zicht op de voorraad, kan u besparingen realiseren in de toeleveringsketen en kan u die klantrelaties die al winstgevend zijn nog verbeteren. Dankzij het warehouse management met barcode scanning loopt uw volledig proces van ontvangst van goederen tot en met order picking en verzending op wieltjes.  

Vraag een demo aan

 

NORRIQ implementeert Microsoft Dynamics NAV in combinatie met Scanning bij Aminolabs

Bekijk film

Versterk de prestaties van uw distributiebedrijf

NORRIQ Distribution is gebaseerd op Dynamics NAV en de branchespecifieke add-on oplossingen van NORRIQ.

1

Volledig overzicht van uw voorraad

Voorkom lege magazijnrekken en foutieve orderpicking. Beperk uw magazijnkosten tot het absolute minimum, ongeacht of u één of meerdere magazijnen heeft. Het juiste artikel op het juiste ogenblik bij de klant. Dat is nog altijd de succesformule. NORRIQ Distribution maakt dit mogelijk, onder andere dankzij de barcode scanning. Ook de dialoog tussen verkoop en productie wordt geoptimaliseerd, verkopers kunnen enkel de orders vrijgeven van artikelen die op voorraad zijn.

NORRIQ Distribution maakt ook uw palletbeheer en het gebruik van vrachtbrieven en labelprints efficiënter. Bovendien worden uw magazijnmedewerkers automatisch geïnformeerd over de plaats van het artikel, de route voor het orderpicken en de verzending. Zo gaat de levering vliegensvlug en scoort u hoog qua klanttevredenheid.

 

2

Versterk uw verkoopkanaal met e-commerce en mobility

NORRIQ Distribution linkt perfect met een e-commerce webshop, die het voor uw klanten mogelijk maakt om hun bestellingen online te plaatsen. Zo bespaart u tijd en geld. Uw processen voor het beheer van orders, voorraden, de logistiek en de verkoop verplaatst u naar uw e-commerce platform. Combineer dit met een elektronische productcatalogus én u krijgt een geoptimaliseerde klanten experience.  Vanuit één centraal punt: NORRIQ Distribution.

Door deze oplossing te combineren met CRM, lanceert u met gemak geslaagde campagnes met de geïntegreerde e-mailmarketing oplossing. In combinatie met BI analyseert u heel eenvoudig de voorkeuren en het koopgedrag van uw klanten, op basis van het clickgedrag in uw webshop. En dat is nog maar het begin: met de mobiele sales oplossingen van NORRIQ hebben uw verkopers altijd alle belangrijke informatie binnen handbereik.

3

Uw financiën en bedrijfsactiviteiten beheren

Een volledig zicht op uw kost- en verkoopprijzen. Versterk uw liquiditeit. Controleer de waarde van de voorraden. Dankzij de financiële module in NORRIQ Distribution houdt u eenvoudig uw kost- en verkoopprijzen in de hand. U kunt ook snel de marges van artikelen, artikelgroepen en leveranciers raadplegen, waardoor u gefundeerde beslissingen kan nemen. Ook de inventarisatie van uw magazijn wordt geautomatiseerd. Aan de hand van BI beschikt u dan weer gemakkelijker over nauwkeurige informatie over hoe u meerwaarde kunt creëren in uw magazijn. Zo neemt u gegarandeerd de juist aankoopbeslissingen. 

Waarom kiezen voor NORRIQ Distribution?

NORRIQ steunt op haar jarenlange ervaring. We hebben een team van consultants in huis die u steeds het beste advies kunnen aanbieden. Enkele van de groeibedrijven die hebben gekozen voor NORRIQ Distribution:

Lees cases

Vraag een demo aan