Stroomlijn uw boekhouding met NORRIQ Finance

Snel te implementeren. Makkelijk te gebruiken. Én ondersteunt uw groeiambities. Met NORRIQ Finance legt u de basis van uw bedrijf. Hiermee krijgt uw boekhouding de broodnodige slagkracht om snel correcte beslissingen te nemen. Begin met de implementatie van de boekhouding en de software groeit met u mee als u groeit of als uw behoeften veranderen.

Optimaliseer in een latere fase uw sales en marketing, met een CRM-oplossing of een marketing automation tool. Verruim uw commerciële horizon door aan de slag te gaan met een webshop. Aan de hand van BI beschikt u dan weer gemakkelijker over de rapportage die voor u belangrijk is. NORRIQ Finance biedt u een flexibele totaaloplossing aan: in de Cloud of op uw servers - die keuze is aan u!

Vraag een demo aan

Flexibel én naadloos geïntegreerd

NORRIQ Finance is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en de branchespecifieke add-on oplossingen van NORRIQ.

Een lijst opladen vanuit Microsoft Excel? Een rapport exporteren? Een aangepaste file terug opladen? Oneindig veel mogelijkheden om het uw leven makkelijker te maken!

1

Traditioneel financieel beheer

Krijg een volledig overzicht op uw kost- en verkoopprijzen. Versterk uw liquiditeit. Controleer de waarde van de voorraden. NORRIQ Finance helpt u met het traditionele financiële beheer, dat bestaat uit de boekhouding en het bewaken van de financiën, crediteuren, debiteuren en vaste activa. U kunt ook snel de marges van artikelen, artikelgroepen en leveranciers raadplegen, waardoor u de correcte strategische beslissingen kan nemen. De boekhouding is niet alleen de kern van uw ERP, maar is ook het hart van uw onderneming. Door te budgetteren en forecasts te maken krijgt u een aannemelijk beeld van de toekomst.

2

Optimaliseer uw verkoop en marketing

Creëer duurzame klantenrelaties. Sluit overeenkomsten. Zie uw bedrijf groeien. Met een krachtige CRM-oplossing optimaliseert u uw sales en marketing. U krijgt u een beter inzicht in uw relatie met (potentiële) klanten, kan uw leads makkelijker opvolgen en uw pipeline is terug overzichtelijk én correct. Ook uw emailmarketing en marketing automation werkt vanuit hetzelfde platform. Met de mobiele oplossingen van NORRIQ hebben uw verkopers bovendien altijd de belangrijkste klanteninformatie binnen handbereik wanneer ze met hun tablet of smartphone op weg zijn. Actuele productcatalogi en correcte prijsinformatie voor elke klant, steeds bij de hand.

3

Managementinformatie

Met NORRIQ Finance krijgt u een beter overzicht op uw bedrijfsactiviteiten door middel van analyses, forecasts en prognoses. En wanneer u ook Business Intelligence toepast, kunt u data van de verschillende bronnen analyseren en alles in realtime raadplegen – van de prestaties van uw verschillende verkopers en de potentiële optimalisatie van uw processen tot de winstgevendheid van uw bedrijf. Dankzij de Business Intelligence module heeft u steeds een volledig zicht op de marge van uw verschillende artikelen of projecten en kan u de voorraad onder controle houden.

Waarom NORRIQ Finance kiezen?

NORRIQ steunt op haar jarenlange ervaring. We hebben een team van hoogopgeleide finance experts in huis die u steeds het beste advies kunnen aanbieden. Enkele van de groeibedrijven die hebben gekozen voor NORRIQ Finance:

Lees onze cases

Vraag een demo aan