Verkort de levertermijn zonder de voorraden te vergroten. Versterk uw concurrentievermogen.

Optimaliseer uw toeleveringsketen, minimaliseer de voorraden en zorg tevens voor een strakkere planning. Gebruik nieuwe methoden om uw financiën en loonkosten te beheren en uw bedrijfsactiviteiten te analyseren.

1

Vergroot de transparantie van uw productieproces

Let erop dat u zich kan houden aan de afgesproken levertermijnen, door de geplande activiteiten en kosten van uw productieproces te stroomlijnen. Met NORRIQ Manufacturing stemt u de planning, de kwaliteitscontroles en de productie op elkaar af, in uw ERP-oplossing. Het tijdig en correct inkopen van goederen zorgt ervoor dat u altijd de juiste grondstoffen en halffabricaten voor de productie op voorraad hebt, of het nu om montage of distributie gaat. Het traceren van producten wordt eenvoudiger, omdat alle processen geautomatiseerd zijn. Dit vergroot de transparantie en verbetert de traceerbaarheid op basis van serienummer, lotnummer en batchniveau.

2

Dynamische planning van uw productiecapaciteit

U kunt vooruitkijken naar een dynamische planning, wat in de praktijk betekent dat uw plannen met de werkelijkheid overeenkomen. Bespaar tijd en lever sneller door het systeem de meest optimale inkoop en de beste volgorde van productieorders te laten voorstellen, rekening houdend met de beschikbare resources en subcontractors. Daardoor worden knelpunten voorkomen en wordt de capaciteit beter verdeeld. Kijk vooruit met forecast en word proactiever met betrekking tot inkoop en het plannen van de capaciteit. Zorg ervoor dat u, op basis van een effectieve beheersing van de prijzen en levertermijnen van uw leveranciers, daadwerkelijk geld verdient aan uw productie. En dit alles vanop één centraal punt: Microsoft Dynamics NAV.

3

Optimaliseer de verkoop en marketing

Creëer duurzame klantenrelaties. Sluit overeenkomsten. Zie uw bedrijf groeien. NORRIQ Manufacturing maakt het gemakkelijker uw verkoop en marketing te optimaliseren, van het moment van het verwerken van de forecasts tot het ontvangen van de orders. Zorg ervoor dat uw verkopers mobiele, geüpdatete productcatalogi en prijslijsten meekrijgen wanneer ze met hun tablet of laptop op weg zijn, waarmee ze tevens de actuele goederenvoorraad en de behaalde omzet per klant en nog veel meer kunnen zien. Of integreer en gebruik NORRIQ Manufacturing samen met een e-commerce webshop. Een krachtige CRM-oplossing is ook een optie om inzicht in uw relatie met klanten en potentiële klanten te krijgen, en met e-mailmarketing en Marketing Automation brengt u uw marketing in een stroomversnelling.

4

Managementinformatie en financieel beheer

Naast de specifieke productie & planning, wordt ook uw financieel beheer geïntegreerd in NORRIQ Manufacturing met de module NORRIQ Finance. De volledige boekhouding gebeurt vanuit hetzelfde systeem: van inkooporder tot facturatie. Niet alleen tijdbesparend maar ook 100 % nauwkeurigheid voor de nacalculatie.

NORRIQ Manufacturing zorgt er bovendien voor dat u door middel van analyses, forecasts en prognoses een beter overzicht over uw bedrijfsactiviteiten krijgt. En wanneer u ook Business Intelligence implementeert, kunt u data van vele bronnen analyseren en in real-time alles bekijken, van de prestaties van de leverancier en de door te voeren optimalisatie in uw processen tot de winstgevendheid van uw bedrijf.

.

Waarom NORRIQ Manufacturing kiezen?

NORRIQ steunt op haar jarenlange ervaring. We hebben een team van hoogopgeleide manufacturing experts in huis die u steeds het beste advies kunnen aanbieden. Enkele van de groeibedrijven die hebben gekozen voor NORRIQ Manufacturing:

Lees onze cases

Vraag een demo aan