Geef uw leden een gezicht

Uw leden zijn de kern van uw organisatie. Het administratieve en financiële beheer van deze leden, samen met een centraal gegevensbeheer én steeds up-to-date contactgegevens zijn maar enkele van de uitdagingen voor uw organisatie.

NORRIQ Memberships is een 360°-oplossing rond ledenbeheer die u helpt met al deze uitdagingen. Het hart van de oplossing is een portaalsite, die via een login beschikbaar is voor uw leden. Via deze site kunnen uw leden hun gegevens aanpassen, hun lidmaatschap verlengen, zich inschrijven voor evenementen en zelfs issues loggen. Alle gegevens worden gecentraliseerd in Microsoft Dynamics CRM, uw back-end oplossing waarvan de gegevens beschikbaar gesteld worden voor uw leden via de portaalsite.   

Vraag een demo aan

Geef uw leden een gezicht met ons centraal gegevensbeheer

NORRIQ Memberships is een 360°-oplossing rond leden, de kern van uw organisatie: 

1

Automatiseer uw ledenbeheer

Uw leden zijn de kern van uw organisatie. Een correct en geautomatiseerd ledenbeheer is dan ook cruciaal. NORRIQ Memberships is een 360°-oplossing rond leden waarbij de data gecentraliseerd en beschikbaar gesteld wordt via een portaalsite. Via deze portaalsite kunnen uw leden zichzelf registreren en hun lidgeld betalen, ze kunnen hier hun persoonlijke gegevens zelf up-to-date houden, zichzelf registreren voor evenementen enzovoorts, ... 

2

Financieel beheer en administratie

Het administratieve en financiële beheer van duizenden leden is geen evidentie. Steeds up-to-date informatie van al uw leden evenmin. Dankzij het geautomatiseerde ledenbeheer helpt NORRIQ Memberships u bij de vereenvoudiging van het administratieve en financiële beheer. Registratie van nieuwe leden, de betaling van lidgelden, ... alles wordt rechtstreeks in uw centrale database en uw boekhouding verwerkt.

3

Ondersteun uw sales- en marketingactiviteiten

Creëer duurzame relaties met uw leden. Een snelle en correcte opvolging van binnenkomende leads is hiervoor een absolute must. Met NORRIQ Memberships kan u de binnenkomende leads snel opvolgen en kwalificeren, rechtstreeks in Microsoft Dynamics CRM. Dankzij het e-mailmarketing platform van NORRIQ kan u uw communicatie met uw leden merkelijk verbeteren en op een snelle en makkelijke manier campagnes opzetten en opvolgen.

4

Een BI-oplossing op maat

Heeft u altijd een up-to-date overzicht van uw ledenaantal en de evolutie hiervan? Welke zijn uw actieve leden en welke leden kunnen misschien wat aangewakkerd worden? NORRIQ combineert jarenlange ervaring met ledenbeheer organisaties met de kennis van geavanceerde BI-oplossingen. Hierdoor krijgt u een duidelijk overzicht van uw leden en meer inzicht om beter te anticiperen naar de toekomst toe. Evalueer de campagnes die u voert en neem op basis hiervan de juiste beslissingen voor een succesvolle toekomst!  

Waarom kiezen voor NORRIQ Memberships?

NORRIQ heeft een indrukwekkende klantenportfolio uitgebouwd bestaande uit een brede waaier van klanten in diverse sectoren. Deze bedrijven hebben alvast gekozen voor NORRIQ Memberships:

Lees onze cases

Vraag een demo aan