Dynamics 365: Complete bedrijfsvoering in de cloud

Met NORRIQ en Dynamics 365 krijgt u toegang tot de allernieuwste generatie van intelligente bedrijfsapplicaties in de cloud. Dynamics 365 zorgt ervoor dat de bedrijfsvoering van uw hele onderneming met zowel ERP als CRM op één plek kan plaatsvinden en dat u aan de hand van een startklare en volledig geïntegreerde oplossing snel toegang krijgt tot alles wat u nodig hebt. De bedrijfsvoering en het ontwikkelen van uw onderneming is nu gemakkelijker dan ooit.

Meer weten over Dynamics 365?

Vier goede redenen om voor Dynamics 365 van NORRIQ te kiezen

Optimaliseert de processen

Dynamics 365 vereenvoudigt uw werkprocessen binnen financiën, verkoop, marketing, projectbeheer en levering van diensten en maakt ze efficiënter.

Verhoogt de productiviteit

Door de nauwe integratie van de applicaties in Dynamics 365 kunt u datasilo's afbreken, geüpdatete data delen en slimmer werken.

 

Altijd de nieuwste versie

Uw bedrijfsvoering vindt plaats op basis van een oplossing die automatisch wordt geüpdatet. U werkt altijd met de nieuwste versie en moet geen updates uitvoeren.

Verhoogt de loyaliteit

Uw bedrijfsvoering vindt plaats op basis van een oplossing die automatisch wordt geüpdatet. U werkt altijd met de nieuwste versie en moet geen updates uitvoeren.

Bekijk de video en ontdek hoe Dynamics 365 uw onderneming kan helpen

Bekijk video

Optimaliseer uw hele onderneming aan de hand van intelligente applicaties

Leid uw hele onderneming vanuit één plek met applicaties die op een baanbrekende nieuwe wijze samenwerken en gemakkelijk met apps kunnen worden uitgebreid. Alles is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Kernfunctionaliteiten van Dynamics 365:

Business Central

Met de Dynamics 365-applicatie Business Central, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, kunt u uw hele onderneming leiden en mensen en processen intelligenter dan ooit met elkaar verbinden. Business Central geeft u overzicht waar en wanneer u maar wilt, maakt uw processen efficiënter en creëert een optimale basis voor groei.

Meer lezen over Business Central

Sales

Beheer uw verkoopkanalen efficiënt en vind de echte leads. Verkoop meer en sneller. Met Dynamics 365 Sales krijgen uw verkopers toegang tot sterke analysemogelijkheden, een geautomatiseerd prospectenproces, gedeelde verkoopdocumenten, een overzicht van de verkoopdoelstellingen en nog veel meer.

Ontdek CRM voor sales

Marketing

Met de Dynamics 365-applicatie Marketing kunt u uw verkoop- en marketingprocessen met elkaar verbinden en de efficiëntie van de wijze waarop u de markt bewerkt verhogen. U krijgt op één plek het totale overzicht van de klanten, u kunt uw marketingactiviteiten proactiever maken, uw verkoopacties personaliseren door middel van marketing automation, en sneller en meer verkopen.

Lees meer over Marketing Automation

 

Customer Service

Goede service is een belangrijke factor bij het creëren, vasthouden en ontwikkelen van goede relaties met uw prospects en klanten. U kunt excellente service aanbieden met de Dynamics 365-applicatie Customer Service. Geef uw klantenservice de optimale basis voor het bieden van een meer persoonlijke en een efficiëntere hulp aan klanten die bellen. U krijgt tools waarmee u online-zelfbediening kunt aanbieden, zodat u zich van de concurrenten kunt onderscheiden en het voor de klanten gemakkelijk kunt maken om zelf de zaken te vinden waar ze naar op zoek zijn en dat op tijdstippen die hen het beste uitkomen.

Field Service

Geef uw medewerkers op het terrein de optimale tools om afspraken beter in te plannen en om de juiste servicemedewerkers eropuit te sturen om de taken uit te voeren. Met de Dynamics 365-applicatie Field Service verlicht u het hele proces en kan u gemakkelijker dan ooit serviceafspraken en contracten onderhouden, maar ook uw voorraden, depots, wagens en klantencommunicatie beheren. De applicatie geeft bovendien uw mobiele technici vanaf smartphones en tablets toegang tot de bedrijfsinformatie.

Meer weten over Field Service

Project Service Automation

Voer uw projecten productiever en winstgevender uit. De Dynamics 365-applicatie Project Service Automation helpt u bij het beheren van uw projecten. Deze maakt het voor verkoop- en projectleiders gemakkelijk om samen te werken aan schattingen, geplande projecten en hulpmiddelen, maar ook om tijd, kosten en facturen van een project in de gaten te houden, altijd en overal.

Lees meer over project services

Werkt soepel samen met Office 365

Dynamics 365 koppelt uw bedrijfstools aan de bekende Microsoft Office 365-tools. Dat betekent bijvoorbeeld dat uw medewerkers CRM-taken in Outlook en ERP-taken in Excel kunnen uitvoeren en nog veel meer mogelijkheden krijgen om de efficiëntie te verhogen.

Lees meer over Office 365

Met extra oplossingen meer halen uit Dynamics 365

Live chat

Versterk de klantenservice door, via live chats met klanten die uw website of webshop bezoeken, supersnel te kunnen reageren en adviseren. Maak met één klik rechtstreeks vanuit de chat nieuwe leads aan..

Documentbeheer

Met documentbeheer kunt u uw verkoop- en servicedocumenten efficiënt, professioneel en automatisch aanmaken en beheren..

Telefoonintegratie

U ziet de klantgegevens, zoals bedrijfsnaam en de volledige klantgeschiedenis, wanneer een klant belt.

Door CRM met uw telefoonsysteem te integreren wordt alles automatisch op het scherm getoond.

 

Activiteitenbeheer

U krijgt een optimaal overzicht van uw communicatie met de klant: taken, geplande vergaderingen enz. aan de hand van activiteitenbeheer.

Meer apps nodig om vooruitgang te boeken?

Ga na wat u nodig hebt voor uw bedrijfsvoering en bedenk hoe u uw klanten meer tevreden kunt stellen. Als de behoeften van uw onderneming veranderen, kan u eenvoudig met de juiste tool uit de Microsofts AppSource de functionaliteit uitbreiden. Elke dag komen er nieuwe apps bij die tegenmoet komen aan uw behoeften.

De beste Dynamics 365 partner

Als u maximaal voordeel uit Dynamics 365 wilt halen, hebt u een ervaren partner met toegewijde specialisten binnen het hele Dynamics 365-spectrum nodig. U hebt ook een partner nodig die u goed op weg kan helpen en u kan adviseren over licenties. NORRIQ heeft de competenties om u met dit alles te helpen. 

Meer weten over Dynamics 365?