Uw hele onderneming beheren in de cloud

Dynamics 365 Business Central is de nieuwste generatie bedrijfsoplossingen van Microsoft en zorgt voor een kleine revolutie op de ERP-markt. De oplossing is gebaseerd op het succesvolle Dynamics NAV-platform en verzamelt alle data van de afdelingen financiën, verkoop, service en bedrijfsvoering, zodat de bedrijfsvoering van uw hele onderneming vanuit slechts één systeem kan plaatsvinden. Uiteraard volledig geïntegreerd met Office 365 en in de cloud. Eenvoudig, snel en efficiënt.

DE JUISTE OPLOSSING VOOR U?
VRAAG EEN GRATIS INSPIRATIESESSIE AAN!

BEKIJK HIER DE INSPIRATIEWEBINAR

Eén oplossing die alles bundelt

Bent u het beu om handmatig informatie uit verschillende systemen te verzamelen? Gebrek aan overzicht, altijd moeten kopiëren en plakken en exporteren? Met Dynamics 365 Business Central is dit verleden tijd. U krijgt er één systeem voor dat alles bundelt.

Overzicht

Krijg het totale overzicht door de financiële informatie van de hele onderneming te verzamelen en beheer de financiën veel efficiënter.  

Geoptimaliseerde bedrijfsvoering

Automatiseer uw bevoorradingsketen en voorkom verlies door bij de productieplannen, het voorraadbeheer en de productiecapaciteit technologie in te zetten.

Klantenbeheer

Maak verkoopmogelijkheden zichtbaar en zorg voor een meerwaarde op alle fronten. Inzicht in taken, hulpmiddelen en competenties tilt uw klantenservice naar een nieuw niveau.    

Sterk projectmanagement

Voorkom verlies bij klantenprojecten door gebruik te maken van digitale uitvoering en administratie. Plan veel preciezer en volg de uitvoering van het project in realtime.

Dynamics 365 Business Central is de bedrijfsoplossing van de toekomst, vandaag al. Bekijk hier hoe. 

BEKIJK DE VIDEO

Volledig geïntegreerd met Office 365

Zou het niet mooi zijn als u met slechts één klik in Outlook een order zou kunnen aanmaken? Dat is mogelijk met Business Central, dat volledig geïntegreerd is met alle bekende Office-tools, zoals Outlook, Word en Excel. Geen silo's en problematische integraties van de verschillende systemen.

Met Business Central heeft Microsoft de krachten van de allerbeste bedrijfsoplossingen verenigd en er de tools in geïntegreerd die we allemaal dagelijks gebruiken. Het resultaat is één intelligente standaardoplossing, op maat gemaakt voor iedereen.

 

Wilt u meer weten over Dynamics 365 Business Central?

Wat is uw volgende stap? Misschien kunnen uw huidige systemen de taken niet meer aan? NORRIQ is een van de belangrijkste consultancybedrijven binnen het hele Dynamics 365-spectrum en staat klaar om u te helpen.

Boek nu uw gratis informatiesessie

Functies die de hele organisatie ondersteunen

Efficiënt beheer van de financiën

Krijg een totaaloverzicht door financiële informatie uit de boekhouding, verkoop, inkoop, voorraad en interacties met klanten te verzamelen. Beheer de financiën efficiënt en vereenvoudig de goedkeuring van de accounting aanzienlijk door debiteuren en crediteuren, automatische afstemming en nauwkeurige rapportages te stroomlijnen.

Nauwkeurige rapportages en analytics

Verhoog de nauwkeurigheid van uw prognoses aanzienlijk, rechtstreeks in Excel geïntegreerd, en toon diagrammen van de financiële resultaten in realtime met de ingebouwde Power BI-dashboards. Met Business Central kunt u uw besluiten nemen op basis van volledig inzicht. Het verzamelen en visualiseren van data is nu gemakkelijker, sneller en handiger dan ooit..

 

Geautomatiseerde bevoorrading

Automatiseer uw bevoorradingsketen en voorkom verlies aan de hand van een dynamisch geactualiseerd voorraadniveau. Houd de juiste hoeveelheden voorraad aan door de voorraden, levertijden en herbestellingen automatisch te laten berekenen. Hetzelfde doet u met de betalingen en de inkoop. Hier wordt automatisch op de hoogste rentabiliteit gefocust aan de hand van advies over het tijdstip waarop crediteuren betaald moeten worden, zodat kortingen kunnen worden verkregen en moratoire interesten wordt voorkomen.

Perfect afgestemde verkoop en service

Het systeem maakt het u mogelijk om, op basis van omzetpotentieel, prioriteiten te stellen en zorgt ervoor dat u de verkoopmogelijkheden ziet en meerwaarde kunt leveren bij alle interacties met de klanten. Door inzicht in de servicetaken, hulpmiddelen en beschikbare capaciteiten kunt u razendsnel reageren op offerteaanvragen en zowel de verkoop als de klantenservice naar een heel nieuw niveau tillen.  

Sterk projectbeheer

Voorkom verlies bij klantenprojecten door gebruik te maken van digitale uitvoering en administratie. Plan veel preciezer en vergelijk tussentijds facturen met de begrote kosten. Volg continu de uitvoering van het project in realtime. Zo kunt u steeds besluiten nemen die de hoogste rentabiliteit opleveren qua verbruik van de hulpmiddelen.

Geoptimaliseerde bedrijfsvoering

Stop de stekker in het stopcontact en laat de technologie u helpen bij de productieplannen, het voorraadbeheer en de productiecapaciteit. Gebruik verkoopprognoses en verwachte voorraadtekorten voor het automatisch genereren van productieplannen en het aanmaken van inkooporders. Uw voorraden worden holistisch in beeld gebracht waardoor u efficiënt bestellingen kunt uitvoeren, alle transacties en bewegingen van goederen kunt traceren en tegelijk optimale productieniveaus kunt realiseren.

 

Business Central vs. NAV?

Is Dynamics 365 Business Central hetzelfde als NAV in de cloud? Moeten we afscheid nemen van NAV? En wat zijn de gevolgen voor de miljoenen gebruikers van het systeem? We begrijpen dat u het verwarrend vindt.

Business Central is een nieuwe versie van NAV, maar de oplossing is alleen in de cloud beschikbaar. In het najaar van 2018 voltooit Microsoft de generatiewisseling met een op cloud gebaseerde NAV-oplossing en verenigt daarmee NAV en Business Central onder de naam: Dynamics 365 Business Central, zowel beschikbaar in de cloud als on premise. De oplossing betekent dus dat er afscheid wordt genomen van NAV, maar gelukkig alleen wat de naam betreft. Het betekent ook dat we een veel efficiëntere wijze van werken verwelkomen.

LEES HIER MEER OVER BUSINESS CENTRAL EN NAV