Sterke relaties en efficiënte verkoop met Microsoft Dynamics CRM

Een goede relatie opbouwen met de prospecten en klanten van uw onderneming vormt de basis van elk succes. Voor veel bedrijven is dit een moeilijke en veeleisende opdracht.

NORRIQ en Microsoft Dynamics CRM helpen u met het versterken van de relatie tussen uw onderneming en uw klanten/prospecten. Bovendien verhoogt u tegelijk uw productiviteit op het gebied van verkoop en marketing, en optimaliseert u uw klantenservice. Via Microsoft Dynamics CRM krijgt u ook een doeltreffend overzicht op uw marketingcampagnes, pipeline en verkoopdoelen. Een CRM-oplossing van NORRIQ is de kortste weg naar hogere verkoopcijfers en een uitstekende klantenservice.

Vraag uw CRM demo  Download gratis CRM e-book

Wat is CRM?

Trouwe klanten zijn waardevol. Die trouw kan u alleen verdienen via een goede en persoonlijke service. CRM (Customer Relationship Management) is erop gericht loyale en langdurige klantenrelaties te creëren door systematisch informatie en kennis over de klant te verzamelen en gebruiken. Successen boeken met CRM vereist hoe dan ook een gebruiksvriendelijke en efficiënte IT-ondersteuning. Met NORRIQ en Microsoft Dynamics CRM bent u er zeker van dat u optimaal van start gaat en gegarandeerd uw doel bereikt.

 

BEKIJK FILM

Versterk uw verkoop en marketing

NORRIQ en Microsoft Dynamics CRM koppelen uw verkoop- en marketingprocessen aan elkaar en helpen u zo doeltreffender de markt te bewerken. Deze oplossing ondersteunt alle processen die tot een verkoop leiden – en van één verkoop naar steeds weer nieuwe aankopen …

  • Eenvoudige segmentering
  • Efficiënt campagnebeheer
  • Eenvoudig gegevens verzamelen, de respons opvolgen en de ROI rapporteren
  • Probleemloos lead management
  • Efficiënte opvolging van de verkooptrechter
  • Veilige sturing van de verkooppipeline
  • Bliksemsnelle tracking van correspondentie rechtstreeks vanuit Outlook
  • Eenvoudige planning en opvolging van verkoopactiviteiten

 

 

 

 

 

 

 

 

NORRIQ biedt verscheidene add-on mogelijkheden voor Microsoft Dynamics CRM. Bezorg uw marketingafdeling de beste middelen om waarde te creëren via e-mailmarketing en de marketing automation-oplossing ClickDimensions. Beheer uw projecten met behulp van een efficiënte projectsturing rechtstreeks in Microsoft Dynamics CRM met Assistance PSA.

Bied een uitstekende klantenservice

Differentieer u ten opzichte van uw concurrenten door de beste klantenservice aan te bieden. Met NORRIQ en Microsoft Dynamics CRM levert u een snelle en persoonlijke service van topkwaliteit – altijd afgestemd op de voorwaarden van de klant. Uw medewerkers hebben op elk moment toegang tot alle relevante informatie. Ze kunnen altijd contact leggen met uw klanten, waar die zich ook bevinden – op alle platforms en kanalen, van online tot de sociale media, van tablets tot telefoons.

 

 

Word sociaal met Microsoft Dynamics CRM

De invloed van de sociale media groeit. Met Microsoft Dynamics CRM volgt u eenvoudig de dialoog op de sociale media over uw onderneming en uw concurrenten. Ook geeft u uw verkoopteam een efficiënte tool om uw prospecten en klanten op de sociale media te blijven volgen. Wek slapende prospecten weer tot leven en zorg voor nieuwe klanten en transacties. Profiteer van het potentieel op de sociale media met NORRIQ en Microsoft Dynamics CRM.

 

Bekijk Film

Geïntegreerd, mobiel en sociaal - en altijd paraat

Met NORRIQ en Microsoft Dynamics CRM krijgt u een gebruiksvriendelijke oplossing die op elk moment perfect aansluit bij uw behoeften.

Een geïntegreerde oplossing geeft u power

Microsoft Dynamics CRM verzamelt alle belangrijke kennis en gegevens in een krachtig, klantgericht systeem dat integreerbaar is in de overige Microsoft-oplossingen. Microsoft Dynamics CRM kan bijvoorbeeld worden geïntegreerd in Outlook. Zo krijgt u toegang tot de CRM-gegevens wanneer u een e-mail opstelt. Integreer uw Microsoft Dynamics CRM-oplossing in uw Microsoft Dynamics NAV en profiteer van een superieure, slimme oplossing die uw processen automatiseert en uw productiviteit in de gehele waardeketen verhoogt.

Een mobiele oplossing voor extra flexibiliteit

Microsoft Dynamics CRM is een mobiele oplossing die u en uw team de ultieme flexibiliteit biedt. U hebt altijd toegang tot uw CRM-gegevens via uw smartphone, tablet of pc – waar u zich ook bevindt. Bovendien kunt u meteen uw activiteiten, contacten en mogelijkheden updaten zodra u nieuwe informatie ontvangt.

Een sociale oplossing voor extra efficiëntie

Maak CRM sociaal met Yammer. Zorg ervoor dat gegevens en informatie snel, vrij en veilig binnen uw onderneming stroomt en organiseer klanten en mogelijkheden doeltreffender dan ooit.

Waarom CRM van NORRIQ kiezen?

Al jaren creëert NORRIQ waarde met behulp van CRM.

Lees CRM Cases

Download gratis e-book CRM for Dummies

In dit e-book leest u hoe u de verkoop, marketing en klantenservice van uw onderneming naar een hoger niveau tilt met CRM.

Lees het boek en vraag NORRIQ om een demo van Microsoft Dynamics CRM, zodat u te weten komt hoe u de productiviteit en efficiëntie van uw onderneming kunt verhogen.

DOWNLOAD UW E-BOOK HIER

Vraag nu uw demo