Microsoft Dynamics NAV – de beste bedrijfsoplossing ter wereld

Dankzij een bedrijfsoplossing van NORRIQ gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV zet u uw visie sneller om in werkelijkheid en worden uw medewerkers proactiever en productiever. Of ze nu actief zijn op financieel gebied, in de verkoop, in de logistiek, in het magazijn of in de productie.

U krijgt de volledige controle over uw kernprocessen, een nauwkeurig inzicht in hoe u de logistiek kunt perfectioneren, een overzicht van waar u naartoe moet en hoe u daar komt, en de zekerheid dat uw medewerkers gemakkelijk toegang krijgen tot de kennis die ze nodig hebben om de onderneming succesvol te maken.

Vraag een NAV demo aan

 

Overweegt u een upgrade van uw Microsoft Dynamics NAV?

Maakt u al gebruik van Microsoft Dynamics NAV, maar overweegt u een upgrade naar een nieuwere versie? NORRIQ is een expert als het op upgraden aankomt en heeft al heel wat upgradeprojecten tot een goed einde gebracht.

Lees hier meer over upgrade

Vereenvoudig uw processen met Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV is ontwikkeld om de werkprocessen in uw hele onderneming te vereenvoudigen en efficiënter te doen verlopen. Met Microsoft Dynamics NAV krijgt u toegang tot alle functies die u nodig hebt om uw controle te verbeteren, uw productiviteit te verhogen en een optimale basis voor groei te creëren.

Microsoft Dynamics NAV groeit samen met uw ambities. Begin met wat u nodig hebt en breid later uit met meer functionaliteit. Microsoft Dynamics NAV is snel in te voeren en erg gebruiksvriendelijk. U beslist zelf of de oplossing op uw eigen servers of in de cloud moet komen.

Beheer uw onderneming op een efficiënte manier met Microsoft Dynamics NAV

Financiële sturing en boekhouding

Eenvoudige boekhouding, controle over de vaste activa, afstemming op de bank en uw betalingen. U kunt ook werken met verschillende valuta’s, locaties, juridische afdelingen of bedrijven in Microsoft Dynamics NAV.

Supply Chain Management

Stem uw workflow af op uw goedkeurings
-procedures, leid uw magazijn in goede banen, versnel uw reactietijd, benut nieuwe mogelijkheden op de markt en werk efficiënter samen met uw partners.

Productie

Maak de verwerking van productieorders efficiënter, verfijn de planning van uw voorraadketen, word flexibeler, reageer sneller op nieuwe eisen van klanten en zorg voor een efficiëntere capaciteitsplanning.

Verkoop en marketing

Orden uw klanten- en verkoopgegevens, beheer uw marketingcampagnes doelgerichter, zet de servicehulpmiddelen doeltreffend in, maak prognoses op basis van uw pipeline, beheer uw contracten en serviceovereenkomsten.

Projectsturing

Maak een budget voor kosten en tijd, geautomatiseerde facturering, verminder uw kosten voor hulpmiddelen en verbruik, verbeter de planning en krijg zo zicht op de beschikbaarheden.

HR

Voeg opmerkingen toe aan medewerkersfiches, controleer op afwezigheden, rapporteer eenvoudig, verhoog de gebruiksvriendelijkheid en help mee om verjaardagen te onthouden.

Rapportering

Beheer uw budgetten met Microsoft Dynamics NAV, consolideer rapporten snel en efficiënt, volg de trends en evolutie van uw resultaten en KPI's.

Service Management

Maak een overzicht van uw klantencontacten, vind support tickets terug, wijs hulpmiddelen toe, stel rapporten op en beheer installaties.

Waarom NORRIQ en Microsoft Dynamics NAV kiezen??

Hoe groot of klein uw onderneming ook is, zelfs de eenvoudigste processen kunnen een uitdaging vormen als u niet over de juiste bedrijfsoplossing beschikt. Met NORRIQ en Microsoft Dynamics NAV krijgt u een optimale oplossing op maat van uw onderneming.

Verbind mensen, processen en systemen vanuit één en dezelfde locatie

Uw onderneming wordt veel eenvoudiger te beheren als uw kalender, e-mail en bedrijfsoplossing nauw op elkaar zijn afgestemd. Met een oplossing van NORRIQ gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Office 365 beschikt u over een optimaal systeem waarmee u eenvoudig uw financiën, uw supply chain en uw bedrijf beheert in een herkenbare en productieve omgeving.

Krijg toegang tot wat u nodig hebt – wanneer u het nodig hebt

Uw onderneming staat niet stil als u op reis bent of thuis werkt. Met een oplossing van NORRIQ gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV leidt u uw onderneming waar en wanneer u maar wilt in goede banen. Krijg toegang tot belangrijke cijfers en rapporten, update plannen en processen, keur transacties goed en werk samen met uw collega’s aan documenten op uw pc, tablet of smartphone.

Blaas uw groeiambities leven in

Wilt u een bedrijfsoplossing in de cloud of op uw eigen servers? Of liever een hybride oplossing? De keuze is aan u. Begin met de functionaliteit en het aantal gebruikers die vandaag aan de orde zijn. En breid dit later uit met wat u op dat moment nodig hebt. Uw onderneming verandert voortdurend, maar NORRIQ en Microsoft Dynamics NAV blijven uw behoeften ondersteunen.

De beste partner

Kies voor NORRIQ voor uw Microsoft Dynamics NAV-project. Via NORRIQ krijgt u toegang tot de meest competente specialisten. Experts die over de kennis van en ervaring met uw branche beschikken om oplossingen te creëren die de gehele waardeketen van uw onderneming ondersteunen.

Profiteer van onze ervaring met honderden Microsoft Dynamics NAV-projecten en onze 360°-competentie.

LEES MEER OVER ONZE 360° OPLOSSINGEN

Vind hier de branche-oplossing van Microsoft Dynamics NAV voor uw sector

NORRIQ heeft bedrijfsoplossingen op maat van uw branche. Kies een oplossing die van meet af aan bij uw specifieke behoeften past en neem de snelste route naar succes.

Waarom ERP van NORRIQ kiezen?

Al jaren creëert NORRIQ meerwaarde voor haar klanten met behulp van Microsoft Dynamics NAV.

Lees NAV Cases

Vraag nu uw demo