Microsoft Office 365 – een boost voor uw productiviteit

Met Microsoft Office 365 krijgen u en uw medewerkers toegang tot een totaaloplossing met alle office programma’s die u nodig hebt – op een nieuwe, eenvoudige en goedkope manier. Kies voor Microsoft Office 365 met NORRIQ en geef uw productiviteit een boost.

Vraag een Office 365 demo

 

 

 

Alle tools die u nodig hebt

Met NORRIQ en Microsoft Office 365 krijgt u toegang tot alle tools die u nodig hebt om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen. Microsoft Office 365 bestaat uit vier Microsoft-producten: Exchange Online, SharePoint Online, Lync Online en Office Professional Plus. NORRIQ heeft het Microsoft Office 365-pakket aangevuld met een reeks tools en diensten die de producten nog intuïtiever om te gebruiken en nog efficiënter maken.

De functies van Office 365 zijn apart verkrijgbaar of als een pakket met de verschillende oplossingen in één voordelig abonnement.

Exchange Online

Ontvang professionele e-mails, synchroniseer kalenders en contacten via uw pc, telefoon en browser. Exchange Online verhoogt uw productiviteit en beschermt uw onderneming, zodat u altijd de controle behoudt.

SharePoint Online

SharePoint Online heeft alle sterke functies van SharePoint die u helpen om beter samen te werken, nog meer kennis te delen en de bedrijfsprocessen efficiënter te maken.

Office Pro+

Met Office Professional Plus heeft u toegang tot Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote en Publisher. In de grotere pakketten zitten ook Access en Skype for Business.

Skype for Business

Bundel al uw communicatie- mogelijkheden op één plaats en communiceer eenvoudig met de buitenwereld. Chat, spreek en deel uw scherm en organiseer videovergaderingen, zowel intern als met Skype-gebruikers.

 

Voer opdrachten snel en efficiënt uit met Microsoft Office 365

Met Microsoft Office 365 krijgt u eenvoudig en goedkoop online toegang tot de applicaties van Microsoft Office die u al kent en elke dag gebruikt om te communiceren, samen te werken en andere taken uit te voeren.

 

Bekijk Film

Vraag nu uw demo