Groeien door extra value

NORRIQ zag in 2007 het levenslicht op basis van enkele gevestigde waarden in het Deense IT-landschap. De naam NORRIQ is samengesteld uit twee delen: Nordic en IQ. ‘Nordic’ omdat we hiermee onze geografische koppeling met Scandinavië willen benadrukken. En ‘IQ’ omdat dit onze belangrijkste competentie is. De ster in ons logo symboliseert de Poolster.

Het concern is gegroeid en is intussen ook actief in Duitsland, België, Nederland en Tunesië. Vandaag de dag zijn we een wereldspeler in de wereld van Microsoft Dynamics oplossingen.

NORRIQ heeft meer dan 300 hoogopgeleide en toegewijde medewerkers in dienst, en onze oplossingen worden in meer dan 40 landen toegepast.

 

Hoogtepunten

2013
De internationale groei gaat verder met nieuwe dochtermaatschappijen in Tunesië en Duitsland.

2010
De telecomactiviteiten van het concern worden geconcentreerd bij de zelfstandige vennootschap Coneo. Die treedt voortaan op als de strategische telefoniepartner van het NORRIQ-concern. 

2008
NORRIQ neemt de IT-onderneming NetPartner A/S over (hosting, telefonie, Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Office Sharepoint).

Eind 2008 worden ook de handtekeningen gezet onder de overname van het Belgisch-Nederlandse Helios-IT (opgericht in 1998 met focus op Microsoft-platform).
 
2007
NORRIQ A/S wordt opgericht op basis van de IT-ondernemingen Munk IT (Microsoft Dynamics NAV en C5, Business Intelligence en Infrastruktur), Conzern (Microsoft Dynamics C5) en Senseit Business Solution (Microsoft Dynamics NAV en Infrastructuur).