Your Business - Simplified

IT-oplossingen die uw onderneming eenvoudiger en efficiënter maken

NORRIQ is een expert op het gebied van moderne IT-oplossingen voor ondernemingen. Oplossingen die uw bedrijfsprocessen gebruikersvriendelijk maken, die zorgen voor een betere informatiestroom en meer transparantie bij uw ERP, CRM, e-commerce, intranet en Business Intelligence. Bovendien bieden we de mogelijkheid om het potentieel van uw bedrijf optimaal te benutten. In “the cloud” of op uw eigen servers, u kan het volledig zelf kiezen. Wat u ook kiest, wij houden de uptime en veiligheid voor u in de gaten. Of het nu gaat om Public Cloud, Private Cloud of mobiliteit.

 

Uw behoeften staan centraal in onze organisatie

Een alomvattende 360° expertise en consultants met veel ervaring in uw branche: dat garanderen we u. De oplossingen van NORRIQ leveren uw onderneming een hogere waarde en meer concurrentiekracht op. Bovendien adviseren we u bij al uw behoeften, van de administratie tot de vergaderruimte van de raad van bestuur, van het magazijn tot de winkel, van de vaste tot de mobiele toestellen. We helpen u oplossingen te creëren die u een optimaal inzicht in uw onderneming bieden. We wapenen u om proactief in te spelen op de behoeften van uw klanten en de markt. En we maken uw interne en externe processen samenhangend, gebruiksvriendelijk en efficiënt.

 

Een van de grootste Microsoft-partners van het land

NORRIQ is een van de grootste IT-adviesbureaus in Europa en een van de belangrijkste zakenpartners van Microsoft. We bieden dan ook oplossingen aan binnen het complete gamma van Microsoft platform.  NORRIQ heeft kantoren in Denemarken, Nederland, Duitsland, België, UK, China en Tunesië. In België is NORRIQ vertegenwoordigd met kantoren in Tremelo en Lummen.  NORRIQ heeft meer dan 10.000 klanten in ruim 40 landen en heeft meer dan 300 werknemers in dienst.

 

Mission

Groei mogelijk maken

Op basis van onze grondige kennis van de verschillende branches waarin we actief zijn en ons 360˚-serviceconcept levert NORRIQ efficiënte, geïntegreerde en gestandaardiseerde oplossingen die eenvoudig in te voeren zijn en de dagelijkse werkdruk bij onze klanten verlichten.
 

Vision

Innovatieve IT voor bedrijven

NORRIQ heeft de ambitie om in de voorhoede te staan van de IT-revolutie voor ondernemingen. Van de administratie tot de vergaderruimte van de raad van bestuur, van het magazijn tot de winkel, van de vaste tot de mobiele toestellen, … NORRIQ streeft er steeds naar om mensen en ondernemingen de beste middelen te bieden om hun doel te bereiken.

Wie is NORRIQ?

Bekijk film