Wij zetten de standaard voor toekomstige IT-projecten

Een betere klantervaring, een betere service, nieuwe producten, het zijn maar enkele uitdagingen waar ondernemingen mee kampen. NORRIQ zorgt ervoor dat u uw volledige zakelijke potentieel kunt benutten door u mee te nemen in een technologische en digitale transformatie. Reken maar op ons!

Een moeilijke maar cruciale keuze

De keuze van uw partner is belangrijk bij het aanvatten van een IT-project. Bij NORRIQ beseffen we dat we uw vertrouwen moeten verdienen, elke dag opnieuw. Onze klanten kiezen voor ons omwille van:

Wij kennen uw sector en bedrijf thumb_up

Wij beschikken over de best practices. We kennen uw business door en door en doorgronden uw bedrijfsprocessen. We kennen uw uitdagingen en kansen en hebben ongetwijfeld al vergelijkbare oplossingen geïmplementeerd.

Een breed en diep technologisch inzicht dashboard

NORRIQ is een technologiehuis met diepe en brede competenties binnen ERP, CRM, Business Intelligence en e-commerce. We hebben de vaardigheden en ervaring om uw bedrijf te doorgronden en ervoor te zorgen dat alle oplossingen naadloos geïntegreerd worden. Dit passend binnen uw algemene IT-strategie.

Gestandaardiseerde en gebruiksklare oplossingen favorite

Bij NORRIQ krijgt u toegang tot een breed scala aan kant-en-klare bedrijfsoplossingen die uw gehele waardeketen afdekken met gebruiksvriendelijke en intelligente functionaliteit. Kies een oplossing die vooraf is afgestemd op de specifieke behoeften van uw branche en die zijn waarde al heeft bewezen. Neem de kortste route naar succes met NORRIQ.

Professioneel advies, onklopbare service people

Bij NORRIQ vindt u de beste adviseurs en consultants in de branche. Ons uitgangspunt is altijd uw bedrijf, uw groeiambities en concurrentiesituatie. Vervolgens smijten we ons 100% om uw tevreden te stellen. Onze unieke NORRIQ Care verzekert u van de beste en veiligste ondersteuning op de markt.             

Onder ons logo staat "Your Business - Simplified"

Dit zijn drie woorden die we niet licht opnemen. Ze herinneren ons er altijd aan dat ons bedrijf over uw bedrijf gaat. En dat we altijd moeten streven naar het eenvoudige oplossingen, zonder complexiteit.

image

De samenwerking met NORRIQ is ondanks de tijdsdruk zeer vlot verlopen. De experts van NORRIQ konden alles op een duidelijke manier uitleggen en de troeven van het systeem aan de hand van voorbeelden illustreren."

Jürgen Neysens, Channel Manager RED
EDF Luminus
image

Wat onderscheidt NORRIQ?

Bij NORRIQ implementeren we klantervaringen in standaardoplossingen met meerwaarde. We willen dat onze klanten zich zeker en in controle voelen. Maar wat maakt ons nu echt anders dan onze collega’s?

Met NORRIQ heeft u slechts één digitale partner nodig

NORRIQ is een consulting- en technologiehuis met een brede expertise Onze oplossingen en diensten dekken al uw behoeften en uw volledige waardeketen. Met NORRIQ hebt u slechts één partner nodig om uw digitale uitdagingen op te lossen, van advies over ontwerp tot implementatie. Onze kerncompetenties omvatten zowel ERP, CRM, Business Intelligence als e-commerce. Wij zijn geen generalisten, maar specialisten die ernaar streven marktleiders te zijn op al onze competentiegebieden.

image

Wij stroomlijnen uw gehele bedrijfsproces

NORRIQ heeft de vaardigheden en ervaring om de IT-systemen en -toepassingen van het bedrijf te integreren, zodat gegevens vrij door de waardeketen kunnen stromen en de processen veel intelligenter en effectiever worden. We koppelen medewerkers, systemen, infrastructuur en strategische processen aan elkaar in één gebruiksvriendelijke en transparante stroom, waardoor uw organisatie buitengewone resultaten kan neerzetten.

image

Krijg toegang tot kant-en-klare standaardoplossingen

NORRIQ is ook een software-ontwikkelingshuis. We hebben een groot aantal standaardoplossingen ontwikkeld die het sneller, veiliger en veel zuiniger maken om uw digitale potentieel te realiseren. De oplossingen brengen nieuwe, waardevolle en gebruiksvriendelijke functionaliteit voor uw bedrijf en hebben allemaal hetzelfde gemeen. Ze zijn stuk voor stuk geïntegreerd in Dynamics 365.

image

De beste adviezen en service op de markt

We weten hoe cruciaal het voor onze klanten is dat hun IT-systemen en werknemers optimaal presteren. Daarom krijgt u de beste service en ondersteuning die op de markt te vinden is met NORRIQ Care. Wij staan voor u klaar om u snel en efficiënt van ondersteuning te voorzien, zodat u geen kostbare tijd verliest. Het service- en ondersteuningscentrum van NORRIQ is het hele jaar door permanent bemand met de beste consultants in de branche.

Lees hier meer over NORRIQ Care.

image

Doe beroep op de meest getalenteerde consultants uit de branche

"Ervaren", "bekwaam" en "oplossingsgericht" zijn enkele van de woorden die we vaak horen over onze werknemers. Daar zijn we trots op, maar het is geen toeval. We werven alleen de meest getalenteerde consultants en ontwikkelaars aan en zetten zwaar in op het up-to-date houden van hun kennis. Dit met één doel voor ogen: de beste voorwaarden voor uw succes creëren.

image

Altijd dichtbij, maar internationaal actief

NORRIQ is altijd dicht bij u. NORRIQ heeft 11 kantoren in België, Nederland, Duitsland, Denemarken, het VK en Tunesië. In totaal hebben we meer dan 300 toegewijde medewerkers in dienst, die dagelijks meer dan 5.000 bedrijven helpen bij het ontwikkelen, optimaliseren en stroomlijnen van hun bedrijf.

image

De consultants van NORRIQ hadden onze noden snel begrepen, ondanks de complexe structuur en activiteiten van ons bedrijf.

Philip Van Hove, Business System Analyst
Artexis Easyfairs
image

Transformeer uw bedrijf digitaal met NORRIQ en Microsoft

Microsoft is marktleider in bedrijfsoplossingen voor het Belgische bedrijfsleven. NORRIQ is er trots op de titel "Gouden Partner" te dragen, waarin staat dat we de hoogste competentie hebben in het adviseren, implementeren en onderhouden van Microsoft-bedrijfsoplossingen.

NORRIQ werkt internationaal nauw samen met Microsoft en wij zijn één van de belangrijkste partners in ons vakgebied.

NORRIQ is het adviesbureau in België dat het meeste ervaring heeft met Dynamics 365, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics C5 en Microsoft XAL.

 

image

Wilt u meer weten over NORRIQ en hoe we u kunnen helpen?

Boek een volledig vrijblijvend gesprek met een van onze consultants