8 Redenen waarom NORRIQ de juiste keuze is voor uw ERP

Er zijn veel ERP-oplossingen beschikbaar op de markt, maar elk bedrijf is anders. In deze blog bespreken we waarom NORRIQ de juiste keuze is voor de cloud ERP van uw bedrijf.

1)     Één end-to-end oplossing

Idealiter sluit uw ERP-oplossing perfect aan bij uw bestaande softwarepakketten en zorgt deze ervoor dat u in één oogopslag toegang heeft tot al uw data op één enkel platform. NORRIQ levert een alles-in-één, volledig geïntegreerde bedrijfsoplossing. Het levert alles wat u nodig heeft om uw hele value chain te optimaliseren en al uw departementen te laten meegenieten van de voordelen van ERP. 

2)     NORRIQ zorgt voor de toekomst

Elk bedrijf heeft de ambitie om zo veel en zo snel mogelijk te groeien, maar dat wil niet zeggen dat uw personeel en processen deze groei kunnen bijbenen. Zelfs uw huidige ERP-oplossing is misschien niet zo toekomstbestendig als u had gehoopt. NORRIQ zorgt ervoor dat uw ERP-oplossing op elk moment klaar is voor de toekomst. Dit maakt het eenvoudig om uw capaciteit te verhogen, nieuwe processen te implementeren en uw bedrijf uit te breiden zonder extra middelen. Aangezien NORRIQ een cloud-oplossing voorziet, blijft er ruimte om exponentieel te groeien zonder enige beperking van uw activiteiten en data. 

3)     Kosten-effectief

Een ERP-oplossing aan boord brengen is een hele investering, maar wanneer deze het vereiste rendement heeft, is het de investering meer dan waard. Bij het overwegen van een ERP implementatie is een budgettering zeker niet overbodig. Hou bij deze berekening vooral uw implementatietijd en Total Cost of Ownership (TCO) in het achterhoofd. 

4)     Voordelen over de departementen heen

De juiste ERP oplossing is een oplossing die zich uitstrekt over al uw afdelingen, met verschillende manieren voor het stroomlijnen van uw:

  • Financieel beheer
  • Marketing & Verkoop
  • Magazijn & Distributie
  • Inkoop & Voorraadbeheer
  • Productie & Kwaliteitsbeheer
  • Contractbeheer

Al deze processen worden geïntegreerd in het systeem, waardoor gegevens van de ene afdeling naar de andere gaan. Dit verhoogt niet alleen de transparantie, maar zorgt er ook voor dat elke afdeling met elkaar kan samenwerken en iedereen als geheel kan bijdragen aan het doel dat u als onderneming probeert te bereiken.

5)     Nieuwe en betere inzichten

Data is het kloppende hart van uw bedrijf. NORRIQ helpt u deze onoverzichtelijke bulk aan informatie om te zetten in een taal die voor iedereen in uw bedrijf verstaanbaar is. De intuïtieve oplossing maakt de gegevens toegankelijk en inzichtelijk, zodat u over de nodige kennis beschikt om uw productie te optimaliseren of te begrijpen wat uw klanten drijft.

6)     Sectorspecifieke functionaliteiten

Dankzij onze jarenlange ervaring in verschillende sectoren hebben we een oplossing op maat kunnen ontwikkelen die een antwoord biedt op vele uitdagingen. We creëerden ecosystemen rond deze uitdagingen voor 5 verschillende sectoren: ledenorganisaties, productiebedrijven, field service, project operations & international finance. Het biedt u een modulaire, schaalbare, standaardoplossing waarin best practices zijn ingebouwd. 

7)     Naadloos rapporteren

De juiste ERP-oplossing verzamelt niet alleen gegevens van uw afdelingen, maar gebruikt ook Business Intelligence om deze gegevens om te zetten in duidelijke inzichten die eenvoudig te rapporteren zijn. Kortom, met NORRIQ en Microsoft Power BI kunt u gegevens automatisch analyseren en rapporten genereren, zodat u over alle zakelijke inzichten beschikt die u nodig hebt om betere beslissingen te nemen.

8) Ondersteuning van begin tot eind en ver daarna...

Ons toegewijd NORRIQ CARE team zorgt voor ondersteuning voor, tijdens en na de implementatie van uw oplossing. Wij zorgen ervoor dat u de hulp krijgt die uw bedrijf nodig heeft, bij change management, onderhoud en training, door middel van customer care met live support.

 

NORRIQ gaat in op alle unieke uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd en biedt een alles-in-één oplossing. NORRIQ combineert de kracht van automatisering en innovatie om uw processen te stroomlijnen. Kortom, de perfecte oplossing om uw volledig bedrijfspotentieel te bereiken. 

Zelf ontdekken?