Onze ledenoplossing in een notendop

Centraliseer uw diensten bubble_chart

Maak gebruik van één duidelijke en overzichtelijke database - dit maakt werken en samenwerken a piece of cake! Een positieve invloed voor alle departementen. Zowel voor Accounting als voor Administratie en Management. 

Empowerment van het ledenteam supervised_user_circle

Haal het beste uit uw leden en medewerkers! Dankzij de juiste tool is de interactie met leden veel toegankelijker en kunnen leden eenvoudig hun eigen informatie beheren en aanpassen. 
 

Microsoft Dynamics als platform cloud_done

Reken op Microsoft voor een kwalitatief platform met uitgebreide expertise. De programma's en manier van werken zijn alom gekend en dus makkelijker te implementeren in uw ledenorganisatie.

Geen verborgen kosten credit_card

Wij hanteren een moduleerbaar platform en prijzenpakket - u kan starten met een basis pakket en doorheen de jaren integraties toevoegen. Zo kan uw tool meegroeien met uw ledenorganisatie.

Onze referenties spreken voor zich.

Als we zeggen dat we uit ervaring spreken, menen we dat ook! Hieronder enkele van onze tevreden klanten.

Automatisering van uw ledenbeheer

Uw leden zijn de kern van uw organisatie. Een correct en geautomatiseerd ledenbeheer is dan ook cruciaal. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat uw leden zich zelf kunnen registreren of hun gegevens aanpassen via een kanaal dat u zelf kiest. 

Niets is zo vervelend in een ledendatabase als verouderde info. Door deze handige optie kan u dus uw leden zelfstandig hun gegevens laten bijhouden en komt de meest recente info allemaal automatisch in uw CRM systeem terecht.

Uiteraard kan u ook kiezen welke informatie uw leden zelf kunnen bijhouden en welke u zelf beheert. 

image

Eenvoudig communiceren

Communicatie staat centraal in elke organisatie. Uw vereniging, federatie of koepel is hier geen uitzondering in. Neem zelf het heft in handen en bouw aan een duurzame relatie met u leden. Zo kan u aan de hand van gepersonaliseerde emailmarketing alle leden of enkel bepaalde groepen op een vlotte en eenvoudige manier op de hoogte houden van het laatste nieuws of een verandering van richtlijnen. Bovendien kan er per lid of groep een overzicht worden weergegeven over de communicatie die ze hebben ontvangen en of ze hierop interactie hebben getoond. 

Ook voor het organiseren van evenementen wordt jouw werkleven gemakkelijker gemaakt. Of je een bijeenkomst of liever een online event wilt organiseren, het kan allemaal. 

Uitnodigingen, herinneringen en bevestigingen sturen was nog nooit zo eenvoudig! En Microsoft Dynamics houdt voor u gemakkelijk de registraties, inschrijvingen en aanwezigen bij. Zo kan u zich focussen op uw leden. Achteraf kan u dan weer naar alle aanwezigen een bedankje sturen via deze event module.

image

Overzicht in data en finance

Alle informatie is gecentraliseerd, er is dan ook de mogelijkheid om al uw data in overzichtelijke grafieken en rapporten weer te geven. Wilt u zien hoeveel actieve leden uw vereniging heeft? Of wilt u de groei in het aantal leden weergeven per maand?  Is het tijd voor een rapportering? U kan deze dashboards weergeven op een meeting of zelfs delen met een gebruiker, zo heeft iedereen steeds inzicht in de juiste data op het juiste moment en kan er indien nodig worden bijgestuurd.

Maar ook voor het opvolgen van uw lidgelden is een automatisering een immens voordeel. Of u nu een commerciële organisatie bent of niet, de integratie met de financiële cel is altijd belangrijk. Dankzij Microsoft Dynamics kan het financiële beheer in uw organisatie sterk vereenvoudigd worden. Zo kan u eenvoudig een overzicht krijgen van de wel en niet betaalde lidgelden. En indien nodig een betaalherinnering uitsturen of u kan deze zelfs automatisch laten versturen! 
Deze functionaliteit kunnen we dan weer naadloos integreren met uw boekhoudpakket of ander financiëel systeem. De finance-afdeling zal u dankbaar zijn.

image

Uw ledenbeheer met NORRIQ

NORRIQ als digitale partner

Doorheen de jaren heeft NORRIQ heel wat ervaring opgebouwd binnen verschillende sectoren. Voor iedere sector hebben we een ecosysteem rond Dynamics 365 uitgebouwd, een cluster van best practices en applicatieve innovaties. 

Ledenorganisaties benoemen is heel eenvoudig. Bent u een vereniging, organisatie of federatie die zich ontfermt over een bepaalde doelgroep? Houdt u van deze doelgroep een ledenregister bij? Wenst u te communiceren naar deze leden, ledenverantwoordelijke of organisaties? Of heeft u andere doelen die u met hen wilt bereiken?

Dan zit u met NORRIQ Ledenbeheer op de juiste plaats! 

image

We combineren onze ervaring met de power van Microsoft!

Met Microsoft Dynamics 365 (voorheen CRM) als ruggengraat kan u rekenen op kwaliteit. 

Heeft u al applicaties die het werk voor u doen? Uiteraard spreekt het voor zich dat Microsoft Dynamics naadloos integreert met MS Office producten zoals Outlook en Microsoft Teams. 

Maar niet alleen Microsoft producten integreren met Dynamics. Veel van onze klanten maken reeds gebruik van emailmarketing oplossingen zoals Mailchimp of Omnisend, om er maar enkele te noemen. Hiervoor hebben we steeds een integratie kunnen voorzien net zoals met het boekhoudpakket waar uw financiële afdeling mee werkt. Door het flexibele licentie pakket kan u samen met NORRIQ de oplossing samenstellen die optimaal werkt voor uw vereniging.

Lees meer over Microsoft Dynamics 365

image

Op zoek naar meer informatie?

We got you covered.

image

Webinar Serie

We combineerden 5 veelbesproken onderwerpen rondom het automatiseren van uw ledenorganisatie in een compacte webinar serie!

> Ontdek de afleveringen hier

image

Webinar: Uw ledenbeheer automatiseren met Dynamics 365

Ontdek hoe u de kracht van Dynamics 365 kunt combineren met NORRIQ's ervaring.

Bekijk hem hier   >

image

Gids: Geautomatiseerd ledenbeheer

Ontdek onze tips & tricks, maar ook de valkuilen van een geautomatiseerd ledenbeheer in deze complete gratis gids.

Ontdek hem hier   >

image

Blogs ledenbeheer

Ontdek trends, nieuws en veel gevraagde informatie gefocust rond de ledenorganisatie sector in onze blogs!

Lees ze hier >

image

KLJ & Groene Kring centraliseren hun ledenbeheer.

Dankzij een nieuw systeem gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 en NORRIQ als partner is KLJ & Groene Kring klaar voor de toekomst!

Ontdek hun verhaal   >

image

Bebat ging voor een geïntegreerd online platform.

Bebat creëerde samen met NORRIQ een modern webplatform voor een betere dienstverlening en beleving voor de klanten.

Lees verder   >