Een geweldige visie wordt realiteit

Voorheen bekend als Microsoft Dynamics NAV, is Business Central een cloudgebaseerde software-as-a-service (SaaS)-oplossing. Enkele belangrijke functies van Microsoft Business Central zijn:

Toegankelijkheid tap_and_play

Met Microsoft Dynamics Business Central is het mogelijk om altijd en overal data te raadplegen. Deze cloud-based oplossing zorgt ervoor dat lokale servers verleden tijd zijn en uw platform eenvoudig via uw browser toegankelijk is én steeds up-to-date is.

Future proof cloud_done

Een bedrijf groeit, en een systeem als Business Central is ontwikkeld om mee te groeien. Uitbreiding van het systeem verloopt dan ook zonder zorgen en aanpassingen vereisen geen grootse projecten, maar enkel het toevoegen van extensies. 

Power of the Platform dashboard

Dankzij integraties is de interconnectiviteit tussen Microsoft Dynamics, Office, Power BI, en andere applicaties veel eenvoudiger en staan alle vertrouwde Microsoft applicaties in één enkel platform.

Intuïtieve interface touch_app

De moderne, dynamische interface van het platform is niet enkel aantrekkelijker, maar ook gebruiksvriendelijker en intuïtief. Als eindgebruiker kan u uw schermen volledig personaliseren zonder enige vorm van coderen. 

Microsoft Business Central

De complete oplossing voor jouw bedrijfsbeheer in één hand.

Van Dynamics NAV tot Dynamics 365 Business Central

 

De overgang van Microsoft Dynamics Navision naar Microsoft Dynamics 365 Business Central markeert een belangrijke evolutie in bedrijfsbeheer voor organisaties. Met NORRIQ als partner kunnen bedrijven profiteren van hun expertise en begeleiding tijdens deze transitie. NORRIQ begrijpt de unieke behoeften van bedrijven en biedt op maat gemaakte oplossingen om een soepele overgang te waarborgen. Door gebruik te maken van hun diepgaande kennis van zowel Navision als Business Central, kunnen ze helpen bij het migreren van gegevens, het aanpassen van workflows en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

NORRIQ zorgt ervoor dat bedrijven kunnen profiteren van de nieuwe functionaliteiten en voordelen die Business Central biedt, zoals verbeterde mobiliteit, cloudgebaseerde toegang en geavanceerde analysemogelijkheden. Met NORRIQ als betrouwbare partner aan hun zijde, kunnen organisaties met vertrouwen de overstap maken naar Microsoft Dynamics 365 Business Central en hun bedrijfsbeheer naar een hoger niveau tillen.

Hulp nodig met de overgang naar de cloud?

image

Krijg een overzicht van de functies van Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central verbindt het hele bedrijf met intelligente processen en alle gebruiksvriendelijke functies die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen.

Effectief financieel management

Verwerf inzichten door financiële informatie te verzamelen over accounts, verkopen, aankopen, inventaris en klantinteracties heen. Beheer uw resources efficiënt en stroomlijn de  debiteuren en crediteuren met een nauwkeurige rapportage.

image

Nauwkeurige rapportage en analyse

Verhoog de nauwkeurigheid van uw prognoses aanzienlijk, direct geïntegreerd in Excel en toon realtime financiële diagrammen met ingebouwde Power BI-dashboards. Met Business Central kunt u uw beslissingen nemen op basis van volledige inzichten. Gegevens verzamelen en visualiseren was nog nooit zo eenvoudig, snel en flexibel.

image

Geautomatiseerde supply chain

Automatiseer uw supply chain en vermijd verliezen met een dynamisch bijgewerkt voorraadniveau. Behoud de juiste voorraadhoeveelheid door automatisch inventaris, levertijden en te beleveren punten te berekenen. U doet hetzelfde met betalingen en aankopen die automatisch zijn afgestemd op de hoogste winstgevendheid, met aanbevelingen over wanneer crediteuren worden betaald. Zo pikt u de kortingen mee en vermijdt u boetes.

image

Optimale verkoop en service

Het systeem biedt u de mogelijkheid prioriteiten te stellen op basis van omzetkansen en zorgt ervoor dat u kansen ziet en waarde toevoegt aan alle interacties met klanten. Met inzicht in uw dienstverlening, resources en beschikbare competenties, kunt u snel opvragen reageren en zowel de verkoop als klantenservice naar een heel nieuw niveau tillen.

image

Sterk projectmanagement

Vermijd verliezen op klantprojecten via digitale opvolging en administratie. Plan veel nauwkeuriger en vergelijk tussentijds de facturering met de geplande kosten. Volg de prestaties van uw projecten in realtime, zodat u de meest winstgevende beslissingen kunt nemen en ingrijpen wanneer nodig.

image

Geoptimaliseerde werking

Voer de operatie op en laat de technologie helpen met productieplannen, voorraadbeheer en productiecapaciteit. Gebruik verkoopprognoses en verwachte voorraadleads om automatisch productieplannen te genereren en inkooporders te creëren. Krijg een holistisch overzicht van het magazijn voor een efficiënte orderafhandeling en houd alle commodity-transacties en -bewegingen bij, terwijl u optimale uitvoerniveaus bereikt.

image

Op zoek naar meer inspiratie?

Lees dan zeker onderstaande blogs en krijg nog meer nieuwe inzichten.

image

Vijf voordelen van Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central is het ERP-systeem om uw volledige bedrijf te runnen. Business Central stroomlijnt uw processen en maakt zakelijke beslissingen gemakkelijker! En er zijn nog voordelen wanneer u Business Central implementeert in uw bedrijf - ontdek de 5 belangrijkste voordelen in deze blog. 

Lees de blog

image

Alles wat u moet weten over SaaS

SaaS, ook wel Software as a Service, is een Cloud-based service. We bespreken alles wat u moet weten over SaaS en hoe dit uw bedrijf vooruit kan helpen.

Lees de blog

image

Stap zorgeloos over van NAV naar Business Central

Microsoft blijft innoveren, en doet dat tegenwoordig met Dynamics 365 Business Central. Deze, niet te onderschatten, opvolger van Microsoft Dynamics NAV, is helemaal klaar voor een toekomst in de Cloud.

Lees de blog

image

8 Redenen waarom NORRIQ de juiste keuze is voor uw ERP

Er zijn veel ERP-oplossingen beschikbaar op de markt, maar elk bedrijf is anders. In deze blog bespreken we waarom NORRIQ de juiste keuze is voor de cloud ERP van uw bedrijf.

Lees de blog

image

Het Microsoft-pakket: een totaaloplossing

Er zijn meerdere redenen waarom Business Central een absolute must is om het meeste uit uw bedrijfsprocessen te halen. Één hiervan is ongetwijfeld de eenvoudige integratie met andere producten en software uit het Microsoft-portfolio.

Lees de blog

Geïnteresseerd in een gratis inspiratiesessie?

We staan altijd klaar voor een informeel gesprek.