Dynamics 365 Business Central - de spin in het web

Bent u het zat om informatie handmatig te verzamelen uit verschillende systemen? Stoppen met kopiëren, plakken en exporteren? Dynamics 365 Business Central maakt daar een einde aan. Dit systeem zorgt voor overzicht én rendement.

Overzicht layers

Alle informatie en gegevens verzamelt in één systeem. Manage efficiënter.

Geoptimaliseerde werking repeat

Automatiseer uw supply chain en laat technologie u ondersteunen bij uw productieplanning en voorraadbeheer.

Klantenbeheer business

Spot opportuniteiten en verbeter uw klantenservice met glasheldere inzichten.

Versterk uw projectmanagement bubble_chart

Volg uw projecten naadloos op. Plan nauwkeuriger, zet resources optimaal in en volg prestaties in realtime.

Van Dynamics NAV tot Dynamics 365 Business Central

Is Dynamics 365 Business Central hetzelfde als NAV in de cloud? Nemen we afscheid van NAV? En wat als ik een trouwe gebruiker ben? De afgelopen jaren onderging Microsoft Dynamics NAV een grote transformatie en in oktober 2018 werd Microsoft Dynamics NAV onderdeel van Dynamics 365. De naam werd gewijzigd in Dynamics 365 Business Central. Maar wat houdt deze veranderingen nu eigenlijk in en welke opties heeft u?

Lees meer over de reis van NAV naar Business Central

image

Dynamics 365 Business Central is de zakelijke oplossing van de toekomst - nu al.

Dit is hoe

Krijg een overzicht van de functies van Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central verbindt het hele bedrijf met intelligente processen en alle gebruiksvriendelijke functies die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen.

Effectief financieel management

Verwerf inzichten door financiële informatie te verzamelen over accounts, verkopen, aankopen, inventaris en klantinteracties heen. Beheer uw resources efficiënt en stroomlijn de  debiteuren en crediteuren met een nauwkeurige rapportage.

image

Nauwkeurige rapportage en analyse

Verhoog de nauwkeurigheid van uw prognoses aanzienlijk, direct geïntegreerd in Excel en toon realtime financiële diagrammen met ingebouwde Power BI-dashboards. Met Business Central kunt u uw beslissingen nemen op basis van volledige inzichten. Gegevens verzamelen en visualiseren was nog nooit zo eenvoudig, snel en flexibel.

image

Geautomatiseerde supply chain

Automatiseer uw supply chain en vermijd verliezen met een dynamisch bijgewerkt voorraadniveau. Behoud de juiste voorraadhoeveelheid door automatisch inventaris, levertijden en te beleveren punten te berekenen. U doet hetzelfde met betalingen en aankopen die automatisch zijn afgestemd op de hoogste winstgevendheid, met aanbevelingen over wanneer crediteuren worden betaald. Zo pikt u de kortingen mee en vermijdt u boetes.

image

Optimale verkoop en service

Het systeem biedt u de mogelijkheid prioriteiten te stellen op basis van omzetkansen en zorgt ervoor dat u kansen ziet en waarde toevoegt aan alle interacties met klanten. Met inzicht in uw dienstverlening, resources en beschikbare competenties, kunt u snel opvragen reageren en zowel de verkoop als klantenservice naar een heel nieuw niveau tillen.

image

Sterk projectmanagement

Vermijd verliezen op klantprojecten via digitale opvolging en administratie. Plan veel nauwkeuriger en vergelijk tussentijds de facturering met de geplande kosten. Volg de prestaties van uw projecten in realtime, zodat u de meest winstgevende beslissingen kunt nemen en ingrijpen wanneer nodig.

image

Geoptimaliseerde werking

Voer de operatie op en laat de technologie helpen met productieplannen, voorraadbeheer en productiecapaciteit. Gebruik verkoopprognoses en verwachte voorraadleads om automatisch productieplannen te genereren en inkooporders te creëren. Krijg een holistisch overzicht van het magazijn voor een efficiënte orderafhandeling en houd alle commodity-transacties en -bewegingen bij, terwijl u optimale uitvoerniveaus bereikt.

image

Geïnteresseerd om met iemand te praten die alles weet over Dynamics 365 Business Central?

We zijn altijd klaar voor een informeel gesprek