Kennis van de sector. Zakelijk begrip. Technologische kennis.

NORRIQ biedt consultancy en technologie die alle processen van het bedrijf in de gehele waardeketen stroomlijnt en ondersteunt. Wij zijn specialisten in ERP, CRM, BI en e-commerce. Ons brede advies en technologie-inzicht zorgt ervoor dat de oplossingen van de klant altijd goed doordacht en geïntegreerd zijn - en niet in de laatste plaats geworteld in de IT-strategie van de klant. Ons uitgangspunt is altijd de business van de klant, groeiambities en concurrentiesituatie.

NORRIQ in cijfers

  • people 200 medewerkers internationaal
  • business 6 kantoren internationaal
  • language Kantoren in 2 landen
  • favorite 4.000 klanten internationaal
  • place Geïmplementeerde oplossingen in 46 verschillende landen
  • schedule Meer dan 25.000 gebruikers van NORRIQ Software

We zijn georganiseerd rond uw behoeften

NORRIQ is een advies- en technologiehuis dat in 2007 is opgericht. Vanaf het begin was het onze ambitie om een bedrijf op te zetten dat perfect paste bij de behoeften die we zagen bij onze klanten. We wilden een bedrijf oprichten dat de volledige verantwoordelijkheid zou kunnen nemen voor het digitaliseren van een bedrijf in de gehele waardeketen. Daarom zijn we georganiseerd rond uw behoeften en de kerncompetenties van NORRIQ omvatten zowel ERP, CRM, Business Intelligence als e-commerce. De overgrote meerderheid van de klanten van NORRIQ heeft daarom geen andere partners nodig om hun digitale uitdagingen op te lossen.

image

Een internationaal bedrijf

NORRIQ werd opgericht in Denemarken en is vandaag uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met implementaties in 46 verschillende landen. We hebben meer dan 300 bekwame medewerkers in dienst, allemaal gedreven door een passie voor het ontmoeten van het bedrijfspotentieel van het bedrijf door middel van technologie en digitale transformatie. NORRIQ is ook een software-ontwikkelingshuis. We hebben een groot aantal standaardoplossingen ontwikkeld die het sneller, veiliger en veel zuiniger maken om onze klanten te helpen bij hun digitale reis.

image

Missie & Visie

Groei mogelijk maken

Op basis van de diepe branchekennis van NORRIQ en het 360°-serviceconcept biedt NORRIQ efficiënte, geïntegreerde en gestandaardiseerde oplossingen die eenvoudig te implementeren en het dagelijks leven van onze klanten te vereenvoudigen.

Innovatieve bedrijfs-IT

NORRIQ staat voor de zakelijke IT-revolutie. Van de administratie tot de directiekamer - van de productie naar het magazijn tot de winkel - van de vaste naar de mobiele unit, streeft NORRIQ er altijd naar om mensen en bedrijven de beste voorwaarden te bieden om hun doelen te bereiken.

Onder ons logo staat "Your Business - Simplified"

Dit zijn drie woorden die we niet lichtvaardig nemen. Ze herinneren ons er altijd aan dat ons bedrijf over uw bedrijf gaat. En dat we altijd moeten streven naar het eenvoudige en functionele in plaats van het complexe en omslachtige van de oplossingen die we voor onze klanten ontwikkelen.

image

Management Team

Bo Martinsen - CEO NORRIQ

Bo Martinsen

Chief Executive Officer

Allan Nørgaard Rasmussen - COO

Allan Nørgaard Rasmussen

Chief Operating Officer, Nordics

Philippe Desombere

Philippe Desombere

Chief Operating Officer, Benelux

Dries Dehaese - CFO

Dries Dehaese

Chief Financial Officer

NORRIQ en Microsoft - een succesvolle samenwerking

NORRIQ is er trots op de titel "Gold Partner" te dragen, waarin staat dat we het hoogste niveau van expertise hebben in het adviseren, implementeren en onderhouden van Microsoft's zakelijke oplossingen.

NORRIQ werkt nauw samen met Microsoft in Denemarken en internationaal en wij zijn een van de belangrijkste partners binnen ons gebied.

NORRIQ is het adviesbureau in Denemarken dat de meeste ervaring heeft met Dynamics 365, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics C5 en Microsoft XAL.

image

Wilt u meer weten over NORRIQ en wat wij u kunnen bieden?

Boek een volledig vrijblijvend gesprek met een van onze consultants.