Eric Maertens - B-Close

 

"Het Field Service-systeem dat NORRIQ voor ons ontwikkelde is het kloppende hart van onze organisatie. Zonder automatisering was er op vijf jaar tijd ongetwijfeld geen stijging van 20 miljoen euro geweest"

Isabelle Mynke - Directeur KLJ/Grone Kring

 

"We zochten een systeem dat voldoet aan de hedendaagse behoeften en een partner die niet enkel uitvoerde, maar ook mee nadacht over oplossingen, best practices kon voorschotelen en ons uitdaagde. Die vonden we uiteindelijk met NORRIQ."

Lisa Boucherie - Boucherie

 

NORRIQ zorgt steeds voor een fantastische ondersteuning. Ze staan er als je ze nodig hebt, zijn behulpzaam en hebben kennis van zaken. Die bereikbaarheid en flexibiliteit vinden we ontzettend belangrijk.

Verhalen van enkele van onze klanten

chevron_right

NORRIQ denkt toekomst gericht mee met HHP

De pijn van chronische rugpatiënten verlichten en met een waaier aan oplossingen zorgen dat deze mensen met zo weinig mogelijk pijn door het leven gaan, dat is de missie van Home Health Products. Deze van origine Belgische multinational, doet dit in heel wat landen en rekent daarvoor op een professioneel netwerk van medewerkers. Zij staan in voor het hele proces, van de levering tot de opvolging.

Geïnteresseerd in hoe u uw departementen future proof maakt?

Zorg ervoor dat uw departementen optimaal en gestroomlijnd samenwerken dankzij een technologie oplossing.

Vraag meer informatie