NORRIQ zorgt steeds voor een fantastische ondersteuning. Ze staan er als je ze nodig hebt, zijn behulpzaam en hebben kennis van zaken. Die bereikbaarheid en flexibiliteit vinden we ontzettend belangrijk.

Lisa Boucherie
Lisa Boucherie

Alles op een rijtje

Navision build

Navision vormt bij Boucherie de kern van het bedrijf: van productie over planning tot warehousing, logistiek, after sales en aankoop.

Partner people

Boucherie en NORRIQ zijn al sinds 2006 partners. Er werd al een hele waaier aan ontwikkelingen doorgevoerd.

Update business

Boucherie besloot in 2016 het hele Navision pakket te updaten naar de nieuwe standaarden en dit met behoud van de historische gegevens.

Zie hoe de samenwerking tussen NORRIQ en Boucherie vruchten heeft afgeworpen.

Mee met de moderne standaarden

Het feit dat de ondersteuning van Navision 2006 werd stopgezet, leidde ertoe dat Boucherie opnieuw op NORRIQ beroep deed voor het vervolg van haar ERP-verhaal.

Lisa Boucherie, de 4de generatie bij het bedrijf, geeft mee: “Omdat we sowieso moesten overstappen naar een nieuw pakket, besloten we voor meer te gaan dan enkel een upgrade. Heel wat zaken die op de wishlist stonden werden bijkomend geïntegreerd.” 

“De spil binnen ons bedrijf is de manufacturing accelerator die gebruikt wordt in de productieafdeling. Wij maken zowat alle stukken zelf en elk stuk heeft een bewerkingsvolgorde. Via Navision volgen we dit proces op en gaat ieder stuk, per bewerking naar de juiste machine en persoon. Vervolgens hangt dit ook samen met een tijdsregistratie. Bij ons vormt elke machine een apart project in Navision en project management was dan ook belangrijk bij de upgrade. We moeten per machine perfect kunnen volgen wat er al gebeurd is, wat er nog moet gebeuren en in welke fase elk onderdeel zit.” 

Boucherie productie

Ook de boekhoudafdeling mee op de trein

“De noodzakelijke upgrade was voor ons een uitgelezen kans om er ook de Microsoft Business Central Accelerator bij te nemen voor onze boekhoudafdeling. Vroeger gebruikten we hier een ander pakket dat via een interface met Navision gekoppeld was. Het feit dat nu iedereen in dezelfde omgeving in hetzelfde pakket kan werken, biedt vele voordelen.”  

De klanten van Boucherie zijn ook winnende partij bij de update. “Lopende projecten kunnen veel beter opgevolgd worden, waardoor het mogelijk wordt om problemen en vertragingen sneller te detecteren binnen onze processen. Dit geeft een positieve uitwerking op het aanhouden van afgesproken levertermijnen. Dit is niet evident, want wij bouwen geen standaardmachines. Alles is op maat van de klant.”

Meer informatie over de NORRIQ Business Central Accelerator?

Boucherie bureau

Bereikbaarheid als ultieme troef

Waarom ze bij Boucherie al sinds 2006 samenwerken met NORRIQ. “Ze zorgen steeds voor een fantastische ondersteuning. Ze staan er als je ze nodig hebt, zijn behulpzaam en hebben kennis van zaken. Die bereikbaarheid en flexibiliteit vinden we ontzettend belangrijk”, besluit Lisa.

De volgende stappen zijn al gepland. “Binnenkort implementeren we ook de grafische planner is ons systeem. Vooral tijdens vergaderingen is een visueel beeld dat voor overzicht zorgt noodzakelijk. Dat gaat dus perfect mogelijk zijn.” 

Boucherie Colgate

ERP als platform voor groei

Neem voorsprong op uw concurrenten met geautomatiseerde, coherente en intelligente processen.

Lees hier meer over de ERP oplossing