Business intelligence was nog nooit zo eenvoudig, sneller en intelligenter dan met Power BI

Power BI zet turbo in op data-analyse, visualisatie en rapportage en maakt uw kennis actief en mobiel. Ga op een eenvoudige manier aan de slag met Business Intelligence.

Drag-and-drop analyse layers

Verken en combineer gegevens uit verschillende bronnen door ze eenvoudigweg naar een Excel-blad te slepen. Gegevensanalyse was nog nooit zo eenvoudig.

Visualiseer uw kennis in seconden movie

Kant-en-klare visualisatiesjablonen en gegevensimport via slepen en neerzetten zorgen ervoor dat u snel gedetailleerde rapporten kunt maken met gemakkelijk te begrijpen, professionele topafbeeldingen.

Maak uw kennis actief en mobiel people

Deel rapporten met besluitvormers in de hele organisatie op mobiele apparaten en apps. De rapporten zijn interactief en worden automatisch bijgewerkt.

Ontdek de mogelijkheden van Power BI

Bekijk de video

Benieuwd hoe overzicht eruitziet? Ervaar een interactieve demo

Power BI heeft alles wat je nodig hebt om real-time patronen en trends te zien. Krijg toegang tot een klikbare demo van een Business Intelligence cockpit op basis van Power BI. Hier kunt u ervaren hoe u uw bedrijf kunt managen door inzicht en in realtime.

Ervaar het zelf!

image

Hoe kunt u Power BI gebruiken in uw rol?

Waar u ook mee werkt, het kost u vijf minuten om gemakkelijk te begrijpen en nauwkeurige bedrijfsrapporten te maken

Power BI op de financiële afdeling business

Krijgt u de juiste antwoorden over uw financiële prestaties, winst en winstgevendheid, CAPEX en kosten? Krijg de antwoorden en deel deze met het management in enkele seconden met Power BI, waardoor het eenvoudig is om gegevens uit vele bronnen te verzamelen en analyseren.

Power BI in verkoop bubble_chart

Power BI verbetert uw verkoopprognose, laat zien hoe u nog ambitieuzere doelen kunt bereiken en verhoogt uw winstgevendheid. verkoop. Zet uw verkooppijplijn onder controle, analyseer en bekijk de resultaten in enkele seconden in een dashboard dat spreekt met uw CRM-systeem.

BI en marketing screen_share

Worstelt u met marketinggegevens van campagnes, internet en sociale media en online marketing? Maak het u gemakkelijk om een goed beeld te krijgen met Power BI, waarmee u uw marketingactiviteiten eenvoudig kunt volgen en analyseren, zodat u de kracht van de juiste kanalen gebruikt.

Power BI in HR people

Wilt u een nog beter overzicht krijgen van uw introducties, werknemersontwikkeling in relatie tot de doelen, personeelsbewaring etc.? Power BI maakt het eenvoudig om alle belangrijke gegevens te verzamelen en te controleren, zodat u uw werknemers en het management het beste kunt helpen.

Power BI in IT-afdelingen check

Wilt u de productiviteit verhogen en al uw gegevens op één plaats verzamelen over netwerken, services, applicaties en beveiliging? Of wilt u uw Helpdesk versterken door een beter overzicht van de risico's? Dit en nog veel meer kunt u doen met de slimme dashboards van Power BI die alles van uw AD naar Zendesk kunnen controleren.

Power BI door het hele bedrijf repeat

Krijg een uitgebreide data-overzicht ergens - en combineer bijvoorbeeld. gegevens van productie en distributie, of zie prestaties, trends en resourcebehoeften in uw winkels - en nog veel meer. Als u een gegevensgestuurde onderneming bent, maakt Power BI het snel mogelijk om gegevens uit vele bronnen te bekijken, analyseren en delen.

Klaar om uw data om te zetten in bruikbare inzichten?

>