Stroomlijn uw inkoopproces met kant-en-klare oplossingen

NORRIQ heeft een ruim aanbod aan kant-en-klare IT-oplossingen voor de automatisering van uw supply chain. Hieronder vindt u alvast een aantal voorbeelden van oplossingen met een onmiddellijke meerwaarde.

Stroomlijn het inkoopproces, verlaag de kosten shopping_cart

Met Dynamics 365 Business Central creëert u een geïntegreerde supply chain en krijgt u alle tools die u nodig hebt om veilige, efficiënte en voordelige aankopen te creëren.

Lees meer chevron_right

Optimaliseer uw magazijn voor een maximale controle archive

Onze gestandaardiseerde oplossingen stroomlijnen en vereenvoudigen de workflows in uw magazijn. Ga efficiënter orderpicken, werk snel en makkelijk met handterminals en nog veel meer …

Lees meer chevron_right

Krijg inzichten met Business Intelligence pie_chart

Heeft u een overzicht over de leverbetrouwbaarheid van uw leveranciers? Breng uw volledige inkoopproces in kaart en krijg handige overzichten en analyses zodat u deze processen beter kunt beheren.

Lees meer chevron_right

Maak het inkoopproces efficiënter

Efficiënt inkopen blijft vaak onderbelicht en biedt heel wat potentieel. Door de inkoopprocessen te stroomlijnen, kan het bedrijf een beter overzicht krijgen, de leveranciers en contracten managen en heel wat geld besparen. Het automatiseren van het inkoopproces biedt enorme kansen en voordelen. Intelligentie kan u helpen bij het voorspellen van uw aankopen, aan te kopen wanneer het nodig is en dynamisch uw voorraden te beheren.

Krijg een vrijblijvende inspiratiemeeting