Breng uw marketing naar het volgende niveau met NORRIQ en ClickDimensions

ClickDimensions werkt perfect met Microsoft Dynamics 365 for Sales en biedt de marketingafdeling een groot aantal waardevolle tools voor het genereren en kwalificeren van leads. En sales krijgt hulp bij het identificeren en prioriteren van potentiële klanten.

E-mail marketing movie

Met de ingebouwde e-mailtool van ClickDimension ontwerpt u eenvoudig geweldige e-mails die snel kunnen worden verzonden en gevolgd. U kunt er ook voor kiezen om e-mails te verzenden via een werkstroom die is gedefinieerd in Microsoft Dynamics 365 for Sales.

Webtracking screen_share

De tool voor marketingautomatisering ClickDimensions registreert elke activiteit op uw website en maakt het zo mogelijk om te zien welke potentiële klanten geïnteresseerd zijn in uw producten en services. Dit maakt het gemakkelijk om communicatie naar klanten en leads te richten.

Nurture Marketing business

Profiteer van 'nurture marketing' om nog beter tegemoet te komen aan de behoeften van geselecteerde klanten en onderwerpen. Bouw workflows die ervoor zorgen dat geselecteerde klanten en onderwerpen automatisch gerichte nieuwsbrieven en campagnes ontvangen. Wanneer de leads reageren op de campagnes, wordt uw verkoopteam automatisch op de hoogte gesteld.

Verzend SMS in bulk arrow_forward_ios

Verzend SMS-berichten via mailinglijsten in Microsoft Dynamics 365 for Sales. De berichten worden verzonden naar leads of contactlijsten. U personaliseert uw marketingtekstberichten met behulp van gegevens uit uw CRM-systeem.

Lead scoring thumb_up

Elke bezoeker van de website krijgt een "score" toegewezen op basis van het bezoek, de leespagina's en downloads. De score van de bezoeker wordt bepaald op basis van regels die u zelf hebt ingesteld.

Social Discovery screen_share

Teken informatie over uw klanten en leads van sociale media zoals LinkedIn, Twitter en YouTube. Door de informatie in uw Microsoft Dynamics 365 for Sales te verzamelen, genereert u voortdurend waardevolle kennis over uw prospects en contacten.

Bekijk de video over ClickDimensions

Wilt u sparren over Marketing Automation?

Wij staan altijd klaar voor een vrijblijven gesprek